Nem kell hősnek lenned. Vélhetően nem emiatt születtél le. Ha mégis, akkor szemernyi kételkedés nélkül járod hősies utad. Minden más esetben alkalmi tulajdonság a hősiesség. Amikor valamilyen, mélyen lapuló félelmedet, rettegésedet legyőzve teszel meg olyasmit, ami számodra is hihetetlennek tűnik.

Nagy tettek erednek belőle. Életed első tandemugrása. Mosolyogva mondasz fel az aranytojást tojó mutlityúknál. Szerelmet vallasz Neki, aki – szerinted – elérhetetlen. Vágyott, de félt minőségek. Nem polcról leemelt doboznyi tojás, ahol a legnagyobb kockázat az összetörésük és az elképzelt főtt tojás helyett feltálalt rántotta.

Van annak valami perverz bizarr szépsége, mikor a vágy borzongat. Amikor nincs garancia. Mégis: bizton tudod, hogy megteszed. De kell a dráma, a körítés, a nagy sóhaj. És ez éppen így van jól. Mert ember vagy, nem gép és legfőképpen nem automata.

A vágyak megvalósításának és a legmélyebb, úgynevezett ősfélelmek legyőzésének égető szüksége a Nap és Neptunusz quadrat fényszöge miatt kopogtat az ajtón. A szombattól hétfőig egzakt kapcsolódás a teremtésről szól. Amit megálmodsz, konkretizálod. A háromdés világban teszel valódi lépéseket. Történjen bármi.

Olyan, jelentősebb horderejű dologra gondolj, ami kihat a jövődre. A mélylélek és spiritualitás planétája, a Neptunusz a Vízöntő csillagképének jövőbe ömlő vizénél jár. Ideje van a vágyódásokat szolgáltba állítani. Rakétaerőt csiholni belőlük, hogy az elérés útján téged is emeljenek.

Ha nem éppen itt, ebben a szentelt három napban varázspálcázod össze a Nagy Csodát, semmi gond minden rendben. Központi csillagunk, a Nap pozíciója ad frappáns választ a miért mögé kunkorodó kérdőjelre. Ő szimbolizálja cselekvő énedet is. Éppen a Skorpió csillagzatának fullánkja felé tart. Nem sokkal a ma megénekelt quadrat után halad el a mélyre ható, végleges, gyökeres változtatások pontján. Mert a fullánk ezt tudja.

Könnyen megeshet, hogy most „csak” határozol. Nagy levegőt veszel. Összegzed, mivel jár az útra lépned. Az útra, ami szívednek kedves mezőkre visz. Talán keskeny és rögös, de már érzed és tudod, várja a talpadat, hogy jó pár ezer alkalommal lépj rajta egymás után.

Honnan kapsz még segítséget? A Merkúrtól. A kommunikáció, megértés és megértetés égi vándora éppen ekkor már valóban a fullánknál kocog. Azaz: erősödik a vágyad. Fokozódnak a hullámok és kirobbanni készül az elszánás. Ugyanakkor viszont kristálytiszta tudattal látod, merre kell menned, mit kell tenned. Érzelem és értelem gyümölcsöző kézfogója, mert nem tétlenkednek. Szövetségük célja, hogy szintet lépj. Mert megérett az idő és miért ne érdemelnéd meg?

kép: pixabay.com

bármilyen köd és akadály látszik, mégis megindulsz a vágyaid után

Pin It on Pinterest

Share This