Pénteken valamivel dél előtt lép át a Nap az Oroszlán jegyébe; magával hozva a rálátás, a világosságra törekvés igényét. A valódi, nemes uralkodói minőség nem kifelé irányul: önmagunkat, belső erőinket kell tudnunk uralni, így élhetjük meg méltó, magas szinten ezt a minőséget; megízlelve a szakrális uralkodó mosolygós szeretet-élményét, amivel megélhette népe emelésének, szolgálatának örömét. Ezt az öröm-ízlelést kapjuk most ezüst-, pontosabban aranytálcán.

 

Remekül kiaknázhatjuk ezt az energiát a titkok megismerésébe való fejest ugrással: a misztikummal átitatott Skorpió jegyében haladó Mars erőt, lendületet ad a cselekvésünknek. Most emelhetjük napvilágra az eddig nem világosan látott dolgainkat, most megkapjuk azt a pezsdítő impulzust, amivel lemoshatjuk az iszapot eddig a tó mélyén nyugvó aranytallérjainkról.

160721oroszlanos

Ne lepődjünk meg, ha ebben az időszakban termékeny gondolatok, bölcsességek érkeznek: ők segítenek helyükre tenni a dolgokat, megtalálni a rendszerben a pontos szerepüket, idejüket. Nem mellékesen ezen tanítások által valódi, konkrét teremtéseket tudunk az anyag világában is varázsolni, ebben az Oroszlán csillagkép nemző szervével, a Denebola csillaggal együtt álló Jupiter támogat bennünket.

Ami az égre van rajzolva erre a szépséges napra, az mind-mind ösztökél bennünket, hogy itt és most tegyünk, cselekedjünk és daloló szívünk igaz örömével éljük meg ezeket az ajándékokat.

 

kép: wallippo.com

Pin It on Pinterest

Share This