2016. szept 06. 0

Örömben, szeretve, megértve

Szerdán érezzük legerősebben a Vénusz és a Skorpió csillagkép szívével, legfényesebb csillagával együtt álló Szaturnusz kapcsolatát – ők a megértésre irányuló fényszögön keresztül fűződnek most össze.

160907kőszív

Röviden összefoglalva mondhatjuk, hogy az igazi, vegytiszta szeretet és a koncentrációra való törekevés ereje támogatja egymást és ez az erő lehántja a sallangokat mindenről, ami nem szép, ami nem fényes és szeretetteli. Segít megérteni, hogy minél magasabb szinten tudjuk szeretetünk erejét összpontosítani, minél inkább jelen vagyunk az életünkben, annál több örömöt, annál több jutalomfalatot fedezünk fel. Életünk útján egyfajta nagyvonalúsággal lépdelve megláthatjuk és megőrizhetjük szívünkben a szeretet minden cseppjét, megértve, tudva, hogy így tisztulnak kapcsolataink, így reszeljük le finoman a feleslegeket és jutunk el az egyre magasabb szinten megélhető harmónia felé.

Az anyagban megélhető öröm cizellált ezüsttálcán kínálja annak megértését és elfogadását, hogy a szeretet valójában mindent leegyszerűsít, egyértelművé tesz és – nem mellesleg – megadja a boldog tapasztalásokon keresztül történő nemesedés élményét is.

kép: www.demilked.com

Szólj hozzá(nk)!