Jól indul a hét, hiszen rögtön hétfőn egy JupiterVénusz egzakt együttállás köszönt ránk a Skorpió asztrológiai jelében. Csillagképi értelemben a találkozó a Szűz fényábrájának angyali részén történik meg és a dolog itt kezd igazán izgalmassá válni. A Jupiter a kiáradás princípiuma, az ima, a meditáció, a magasabb világokkal való kapcsolat égi vándora. Amikor ez az erő az angyali jelenlét érzékelhető csillagzatában jár, abból mindig valami csodálatos sül ki.

Rendkívüli módon alkalmas ez a nap a magasabb erők megszólítására, akár az angyalok, akár a „kozmikus ranglétrán” felettük elhelyezkedő energiák (avagy mindannyiuk) segítségét kívánjuk igénybe venni. Saját, belső jó érzéseinkkel összhangban lévő szertartás keretében fordulhatunk az ő segítségükért, tudva azt, hogy ez a nap kivételesen erősen támogatja a sikeres és eredményes együttműködést a felsőbb erőkkel.

A harmónia, a szépség, az öröm elérése, megteremtése ugyanúgy „játszik”, mint a kapcsolatok rendezése, illetve a boldog párkapcsolat bevonzása: aki híján van ennek a minőségnek, éljen a hétfő erői által adott csodálatos lehetőséggel. Emlékezzünk: a Jupiter a bőségről, bővelkedésről (is) szól, a Vénusz az örömről, a kapcsolatokról a szerelemről; az együttállás pedig az erők összeadódásáról, összeszorzódásáról. Ez egy annyira tiszta és egyszerű képlet, amin tényleg nincs mit tovább bolygatni; egyszerűen csak éljünk vele, teremtsünk és örüljünk.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This