A kedd reggeli órák fantasztikus lehetőséget adnak az új utakon való elinduláshoz. Huzamosabb ideje megrekedt dolgainkra kaphatunk azonnal működtethető ötleteket, sugallatokat; mindezt abban csúcsosítva ki, hogy valami újnak lerakjuk az alapjait. Helyénvaló, ha a szokásostól eltérő, eddig még önmagunk előtt is ismeretlen érzések bukkannak fel. A bennünk (mindannyiunkban) élő zseni szavát tudjuk meghallani.

160726szivarvany

Meglehet, hogy késztetésünk támad egy kicsit elvonulni és átgondolni a történéseket, helyesebben az érzéseinket átengedni, átitatódni önmagunkon. Bármennyire is a cselekvés ideje van, ha ezt érezzük, adjuk meg az időt és a figyelmet magunknak, hogy leülepedhessen a kavargás. Ez a nyugodt szusszanás a kiemelkedést szolgálja, a valódi emelkedést, így erősítve meg a saját célra fordított szentelt idő fontosságát.

 

Bónuszként még abban is segít ez az égi helyzet, hogy egyértelműen és világosan megfogalmazzuk és kimondjuk a korábban elképzelhetetlen gondolatainkat, átélve az újdonság emelő erejét.

 

kép: www.lightworkenergyart.com

Pin It on Pinterest

Share This