A pénteki égi helyzet magkapó üzenetet hordoz. Legerősebben a déli órákban érezhető az Ikrek jelében haladó Hold és a Nyilas jelében bandukoló Szaturnusz szembenállása. Igazán különlegessé teszi ezt az elhelyezkedést, hogy mindkét planéta a egy-egy oszloppal áll együtt: a Szaturnusz mellet a Skorpió csillagkép szíve, az Antares (Tejút-oszlop), míg a Hold mellett a Bika csillagkép szeme, az Aldebaran csillag (világoszlop)  ragyog.

Átlátjuk és megértjük mindazt, amit az álmaink üzennek, amit a lelkünk „lehoz” az Istenek Útjáról, a Tejútról; az emberinél magasabb tudást, sugallatokat, lélekrezdüléseket. Kósza ideaként való tovaröppenés helyett itt és most a termékenységünk szolgálatába tudjuk állítani ezeket az ajándékokat.

160729kor

A mély bölcsesség a folyóban gömbölyűvé csiszolódott kavicsokhoz hasonlatos: az Idő minden felesleget, sallangot lemorzsolt róla. A valódi, gyógyítani kész szeretet ereje a tapasztalat minden bölcseletével összeölelkezve várja, miképpen segítheti sorsunk emelkedését. A szeretet tudása, a tudás szeretete az igazi erő.

Most van az a nap, amikor mindezek az energiák kiegészülnek, összefognak, hogy a kiteljesedést, az emelkedést hozzák el a földi utazónak. Szív kinyit, tekintet az égre, szív dalol.

Pin It on Pinterest

Share This