Valentin napján az ég támogatja a szerelem területén a vér felfrissülését, a történéseket, az állóvíz felkavarását. Mind a Mars, mind a Vénusz a tüzes Kos jelében halad, ez már önmagában ok a punnyadás hiányára kapcsolatainkban. A tűz ez esetben is lanyhaságot és befülledtséget, megrekedt energiákat elűz, ám ennél jóval fűszeresebb nap virrad az angolszász kultúra által szerelmesek napjává emelt Bálint-napra.

A Hold a két, egymáshoz jelenleg meglehetősen közel haladó bolygóval szemben áll, lelkiséget és felfokozott érzelmi töltetet csepegtetve a férfi és női princípiumok égi vándoraiba. Érzékenység és érzelmesség formájában ölt testet a hatás, erre tudatosan a sértődékenységet és mimózaságot meg tudjuk előzni, mert értelmünk segít nyakon csípni magunkat: a fokozódó érzékenység nem a hiszti alóli felmentést szolgálja, hanem a finomabb rezgések és minőségek vételét.

A tiszta és felszabadító beszélgetések ereje ugyanúgy a keddi nap energiái közt vibrálnak; alkalomadtán mozi helyett akár fehér asztal mellett, vagy bármely, nekünk tetsző helyen és módon egymással játszhatunk megértős-megértetőst. Megéri.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This