Mars a Nyilasban (és a Tejúton nem mellesleg): tüzes bolygó tüzes jelben, már ez önmagában sem piskóta, ahogyan az Uránusz a Kos jelében sem sütödei erényeiről ismert. Az őszi napéjegyenlőségig ők ketten trigon fényszögben tündökölnek az égen, megnyitva egy sor csodálatos cselekvési lehetőség és temérdek aranyszikra előtt a kapukat.

Ha egy picit feljebb emeljük tekintetünket, a Mars mögött a Kígyótartó csillagkép is kirajzolódik, szállítva a gyógyítás, a harmonizálás energiáit. Ha önmagunk, szerettünk, bármely társunk jól-létéért szeretnénk tenni, úgy most belekezdve emelő erők, energiák tolnak, hajtanak akár a legvalószínűtlenebb módokon a megoldás felé, hogy kirobbantsuk az eddig talán szunnyadó készségeinket, képességeinket. Engedjük meg, hogy a szokatlan, formabontó ötleteket ne küldjük tudati korlátaink vágóhídjára, mert ebben az időszakban a járatlan ösvény vihet közelebb a célhoz, a harmóniához, gyógyuláshoz. Erőben sem szűkölködve, kételyek nélkül tudunk munkálkodni a jóért.

160911lepke

Az elkövetkező három nap pedig külön ajándéka az égieknek; ez az időszak a konkrét, kézzelfogható formákba öntést még erősebben támogatja. Egyszerűen ott a kakaó bennünk, hogy megértsük, mit kell tennünk, elrendezzük, meggyógyítsuk – bárki bármit gondol is sajátos módszereinkről. Jusson eszünkbe, hogy a tömegektől eltérő megoldást választani talán furcsa más szemében, esetleg megütközést, megbotránkozást válthat ki, de ezzel érdemtelen törődnünk. Morzsoljunk el egy félmosoly képzelt vagy valós bajszunk alatt és emlékezzünk, minden reformert először megmosolyogtak, majd idővel, a mosoly lelohadása után követni kezdtek.

kép: www.wallpaperstone.blogspot.com

Pin It on Pinterest

Share This