Hétfőn déltájban áll együtt a Hold és a Plútó a Bak jelében, hátterében a Sas csillagképpel. Primer módon megjelenhet végletesség és hangulatingadozás formájában is a hatása életünkben, de legyünk rá tudatosak, hogy mitől is jelenik meg az „egyszer fent, egyszer lent” akár napon belül többször és rögvest nem dobálódunk, nem sodródunk, hanem kézbe kaparintjuk hajónk kormánykerekét.

160815ut

Változások, változtatások remek ideje van: mindkét bolygó támogatja az átformálást, a megreformálást; most pedig erejük összeadódva szolgál minket. Egyértelművé válik, amit eddig elképzelhetetlennek tartottunk, olyan dogmákat dobhatunk a sutba, amiknek dogma voltáról sem gondolkodtunk még el, érzelmi becsontosodásainkat ropogtathatjuk ki eredményesen. Ezt az energiát tudatosítva magunkban elképesztő lelkierőt tudunk gyűjteni, olyan lelkierőt, ami fejlődésünket, haladásunkat hivatott támogatni.

Legfontosabb persze tudnunk, hogy a változás jó, a változás friss szele simogatja arcunkat és ha félelem nélkül, várakozó mosollyal megyünk elébe, úgy kedves vendég lesz életünkben az új minőség.

 

kép: hayatiart.blogspot.com

Pin It on Pinterest

Share This