Végre igazi „ami a szívemen, az a számon” időszak veszi kezdetét. Hétfőn délelőtt, a Vénusszal szoros együttállásban (https://ladonyijanos.hu/a-rak-venusz-varazsa/

) érkezett meg a Merkúr a Rák asztrológiai jelébe (július 2-án kora délutánig kocog e szeletben). Neki szól a taps, vagy tőle tarts, ha aggodalmat vált ki belőled érzelmeid kommunikálása. Na jó, a második tagmondat valójában nincs is ott.

Egy Rák Merkúr támogat, ösztönöz és nem kever bajba, azaz nem sodródsz slamasztikába csak azért, mert őszintén szóltál.

Szívből jövő, érzelmes eszmecsere: ez a lényeg. Belső hangodat hasonlóan élesen hallod, mint társadét. Különösen azt, amit nem tol az arcodba.

A sorok között, lelkeddel olvashatod ki a lényeget, azaz érzékenyebbé is vál(hat)sz. Ez a fajta fogékonyság emeli kommunikációd eredményességét.

Tapintat és figyelmesség: kimondod az igazat, mert megtiszteled. Magadat és őt is. De nem akarsz hullákat. Nincs szócsata, mondatháború, verbális Hirosima.

Egyszerűen csak kiegészíted elméd megfigyeléseit intuíciód, ráhangolódásod találataival. A kettő együtt alkimista csodaszer. Utat nyit a szívekhez. Nem vallatótisztként, vagy gyóntatópapként működsz, de könnyebben válsz őszintévé és ezt kapod a körülötted élő társaidtól is. A jó tükör azt reflektálja, amit lát. Minél többet töltesz a tiszta, keménységtől mentes megértés-megértetés kelyhébe, annál többet hörpölhetsz és ez bőségesen megéri.

Másik olvasatában igény ébred benned definiálni a következőket. Honnan jöttem? Hol az igazi (spirituális) otthonom? Kik a családtagjaim (itt ne a születési családra gondolj)? A Rák eredetet is kutat. Az ide érkező Merkúr magasra dobja az ilyen típusú labdákat: nosza, ideje töprengedned rajta. De nem ám felszínesen; tessék mélyre menni és belső-valódi válaszokat adni rá.

A végére kínálok (dehogy én: a csillagos ég ajánlja fel, persze) egy kövér bónuszt. A hét elején a Betelgeuse-vel a Polaris-sal, a Sarkcsillaggal áll együtt egzakt módon a Merkúr. Erről – a Nap optikáján át, mert ő is készülődik ám – itt olvashattál bővebben: https://ladonyijanos.hu/a-melyseg-es-magassag-kozmikus-egysege/

Megkapod a legmagasabb minőségű sugallatokat, gondolatokat. Magasabbra törő szellemiséggel kapcsolódhatsz össze, mintsem hinnéd, vagy akár csak el tudnád képzelni.

A helyzet az: a Polaris (ő amúgy a Kis Göncöl alfa csillaga) energetikáját halandó ember inkább csak kapiskálja. Nehéz szavakra egyszerűsítve értekezni róla – úgy, hogy ne csorbuljon nagyszerűségének fénye. Száz szónak is egy a vége: a hételőn még igen magasról eredő szellemiség érkezik és tudati hullócsillagesőt kínál. Számodra is.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This