Szombaton a kora reggeli időszak különösen alkalmas lelkünk gardróbjában rendezkedni, de most nagy ívekben vagyunk hivatottak gondolkodni: ne álljunk le egy-egy lyukas érzelmi zoknink felett merengeni, hanem bátran fordítsuk ki a szennyesnek vélt tartalmakat. Ha kellő szélességűre tárjuk a szekrényajtót, úgy régóta dédelgetett csontvázaink is kiborulhatnak, nosza!

Indulatosság nélkül, mosolygós szeretettel tudunk helyretenni megéléseket, megértjük és eggyé olvadunk a belőle nyert tanítással. Simuló ráncok és könnyebbedő szív jelzi, hogy jól dolgozunk. Ezen a reggelen a Jupiter és a Hold szorosan együtt áll a Szűz zodiákus jelben, hátterében a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lábával, mely ráirányítja a figyelmünket, hogy mi az a régről cipelt minőség, amit itt az ideje elengednünk, rendbe tennünk. Az elrugaszkodó láb már nincs a szarban mocsárban, immár a tiszta levegőben úszik, hogy a jövő szebb, jobb és termékenyebb talaján landoljon; e szimbolika mentén érdemes az érzelmeink között is revíziót tartani, megtalálni, mi az, ami potyautasként velünk maradt, majd erélyesen leszállítani, hogy roboghassunk előre.

160806lany

Fokozandó a szépséget, az együttállás felett a Serleg csillagkép fénylik, hordozva az örök minőségek üzenetét. A Serleg jelképezi a szellem és a lélek megnyílását; azt, hogy az Élet örök, és ami örök, az maga az Élet.

Nézzünk fel az égre és éljük meg ezt a folyamatot szépséges lelki kalandként, nem mellesleg elraktározva tudatunkban, hogy az itt és most végzett cselekvéssel kortyinthatunk egyet az örök élet italából. Egészségünkre!

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This