Szombattól már érezteti hatását az Ikrekben járó Nap és a Kosban vándorló Uránusz sextil fényszöge: ez a kapcsolat a megértésről, a működő dolgok létrehozásáról szól. Ez az energia keddig hatékonyan inspirál, legerősebben pedig vasárnap fejti ki áldásait. A Nap az Ikrek jelében a megismerés, a kommunikáció, a megértés-megértetés és a polaritás megtapasztalásának energiáit plántálja cselekvő énünkbe; ezeket az erőket élhetjük meg általa. Csillagképi értelemben az Orionban jár, ahol az önlegyőzés és lehúzó erőink feletti győzelmünk kivívása válik céllá. Ehhez a folyamathoz ad most az Uránusz felszabadító és megtisztító támogatást a megértés útján.

A Kos jelében haladó Uránusz ugyanis lendületes, erőteljes, korlátokat nem tűrő módon sugározza a szabadságot, azt az erőt, amivel a béklyókat ledobhatjuk és végre megszabadulhatunk, felébreszthetjük önnön zsenialitásunkat (ami mindannyiunkban ott él). A megújítás és megújulás, a tiszta lap és a szabadon elindított új kezdetek erői mind-mind általa jelennek meg és segítenek megérteni, milyen úton és módon tudjuk életünkben az önlegyőzés által, a visszahúzó minőségeinket meghaladni és kilépni ebbe a fényes, szabad és derűvel, örömmel átitatott új valóságba.

Ezek a napok megadják értelmünknek a táplálékot és szellemi szinten teszik le a megoldást, az oda vezető út jelzőköveit. A váratlan, szokatlan, sablonoktól és sémáktól eltérő verziók is játszanak, az Uránusz ugyanis nem a megszokott utakat járja; reformerként a kitaposott utaktól való eltérés és a szabad, új ösvények felfedezésének csiklandó örömét adja meg.

kép: www.artlimited.net

Pin It on Pinterest

Share This