Szombaton együtt áll a Vénusz és az Uránusz a Kos jelében: tiszta és szabadságra törekvő erők jelennek meg és erősítik kapcsolatainkat. A Kos zodiákusában történik a találkozó, az új kezdetek és a lendületes megindulás, valamint az önként vállalt áldozat áldásosságának erői ébrednek fel. Még érdekesebb csillagképi értelemben megnézni az együttállást: a Halak csillagkép Karma kerekéről kiemelkedő és a Tejút fényszalagja felé törekvő, felfelé úszó halacska fonalával egységben történik a bolygóparti, beemelve a kiemelkedés és a legmagasabb minőségek felé törekvés energiáit.

Ezen a ponton szintemelkedést vagy szemléletesebben leírva szintugrást élhetünk meg és léphetünk át eddigi korlátokat. Miért kéne berögződésekhez ragaszkodni, ha már nem kényelmesek? Most lebonthatjuk a kerítést, ami bizonyos értelemben és szempontból elválaszt a Kedvestől, mert ideje van és erő ébred hozzá (a Kosban mindig ott az erő, nem egy tunya stációról beszélünk). Más oldaláról megközelítve tökéletes napunk adódik bármilyen kapcsolati vonatkozású dolog végigbeszélésére, mert ez az út is elvezet a felszabaduláshoz a kimondott szavak, érzések mentén.

Ledobhatjuk mindazt a ruhát magunkról, ami már feszülős és kényelmetlen, végre szabadon megmutathatjuk magunkat, nincs mit szégyellni. Olyan a nap energetikája, ami a hüllők bőrváltásához hasonló alkímiát hordoz magában: a régi kapcsolati bőrünket magunk mögött hagyva születik valami fényes, szép, új és csillogó minőség, ami hordozza az előző körök értékeit, mégis sokkal, de sokkal magasabb rezgésszinten teszi mindezt.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This