Augusztus 22-én áll együtt a Nap a Regulus csillaggal, az Oroszlán szívével. Legtöbbünknek elsőre a bátorság erénye ugrik be, ha az „oroszlánszívű” jelzőt halljuk. Az Oroszlán csillagképe azonban ennél sokkal több titkot rejt! Ezen a csodálatos csütörtökön találkozik központi csillagunk, a Nap, az esszenciális szeretet égi jelölőjével. Amikor a cselekvő énünket megjelenítő égitest együtt áll az elvárások nélküli szeretet csillagával, akkor megélhetjük a szeretetben levés csodáját. Itt már nem cselekedetként szeretünk, hanem benne vagyunk a szeretet állapotában. Aki képes szeretni, annak hatalma adatik a mindennapok nyűgje fölé emelkedni. Aki képes szeretni, az sebezhetetlen és sérthetetlen.

Augusztus 22-én, csütörtökön 18 órától végigvesszük a szeretet mibenlétét, fajtáit és beszélünk az áramoltatás fontosságáról, valamint arról a paradoxonnak tűnő tézisről, hogy minél többet adunk belőle, annál több lesz nekünk.  Az estét pedig közös meditációval zárjuk, ahol ébresztjük-ösztönözzük a bennünk élő szeretet ragyogó erejét.

Találkoz(z)unk az Art’s Harmony Studióban (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.) augusztus 22-én 18 órától. Jelentkezni a janos@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz. A részvételi díj 3.000,-Ft/fő, amit a helyszínen készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is rendezhetsz.

https://www.facebook.com/events/1407424629406596/

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This