+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Berobbanó erővel érkezik életünkbe a zsenialitás, az újítás, a szabadság: erői felfelé emelő, előre vivő lökést adnak jelen napjainkban. E csodás jelenség hátterében a Nap és az Uránusz trigon kapcsolata áll: ők (is) az emelő erőket megtestesítő fényhídon keresztül működnek együtt, akárcsak a Mars és a Szaturnusz. A Nap és az Uránusz szövetsége hétfőn tetőzik, maga az energia érezhető formájában pedig csütörtökig lesz velünk.

Kezdjük a Nappal: központi csillagunk az Oroszlán zodiákusában vándorol, ám 23-án jegyet vált, onnantól a Szűz jegyében halad majd. További különlegessége az Oroszlán csillagkép szívével, a Regulussal való együttállása, ami a jegyváltást előzi meg, de az a találkozó megér egy külön mesét. A világosságra törekvés, a rálátás, életünk szeretettel való (és nem fogcsikorgatva…) uralásának van itt az ideje, amikor látunk mindent, mintha egy őrhegy tetején állnánk, de egyben eltölt a mély szeretet is, mikor innen, a magasból szétnézünk. Minden jó, minden rendben van és ezt belülről sugározva hozzuk a felszínre, nem amolyan pozitívgondolkodós-mantrásan. Látjuk az életünket és tudunk szeretni: ez a sűrítmény.

A Kos jelében járó Uránusz ad támogató és felemelő erőt, amivel a szabadság magasabb minőségeibe érhetünk el, tisztító és lendületet adó energiái segítenek a korlátokat ledönteni körülöttünk. Gyönyörű, hogy mindezt elegánsan teszi: zseniális alkotó erőket ébresztve, melyekkel együttműködve remek új fejezetet kezdhetünk életünkben. Lehet, hogy még magunk is meglepődünk újszerűségén, de ez jó; nem kell ragaszkodnunk az idejét múlt dolgokhoz. Az időtállót tartsuk meg, a lejártat engedjük el. Váratlan fordulatok emelnek magasba, általuk érkezik a tisztulás, a felszabadulás, a lendületesen megélt életreform. Olyan ez, mint esernyő nélkül a nyári zivatart megélni: kit érdekel, hogy elázunk, ha lehet énekelni és önfeledten szabadnak lenni?

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This