Határtalan termékenység, lázadó alkotás, tabuk nélküli szerelem. Kiragadott fogalmak fémjelzik a hét első három napját. Kifejezetten izgalmas, lüktető erőket mozdít meg a Vénusz és az Uránusz trigon fényszöge.

Most döntöd el: teszel rá, mit gondol a szomszéd/főnök/anyós/környezet. Amivel dolgod akad, amihez szívdobbanásod fűz, megéled. A szégyenérzet, bűntudat és megfelelési kényszer megrendítő erejű ütésként élheti meg a bolygók emelő erejű kapcsolódását. Legyen az ő bajuk. Ki mondhatja meg, hogyan érezzem jól magam? – merül fel benned a kérdés.

A sablonos megoldások, a társadalom által elvárt és jóváhagyó bólogatással támogatott konformitások szűkösek. Eddig is kényelmetlenséget okozhattak, de talán próbáltad magadra húzni őket. Ahogy a három számmal kisebb ruhával is bajos és a szakadás veszélyét hordozza a kísérlet, itt sem kecsegtet túl sok semmi jóval. A statisztikák, a keretrendszer, az átlagolás csak az irányítás oldaláról komfortos. Aki benne él, újfent beleütközik, szembesül szűkösségével, életszerűtlenségével.

Kilépni a falanszterből, szabadon szárnyra segíteni a vágyakat, a rossz érzés legapróbb csírája nélkül. Erre kínál megoldást a hétfőtől szerdáig egzakt trigon fényszög. Itt, a földi élet jelen pillanatában megélt valóságában – azaz nem légies álmodozásban. A Vénusz a Szűz, az Uránusz a Bika asztrológiai jelében jár. Mindkét cikkely földes elemű, azaz – az ott haladó bolygók által – valóságos megélésre, konkrét tettekre ösztönöz. Szép dolog álmodozni arról, hogy fölkelsz hajnalok hajnalán és kimész az erdőbe énekelni. Most beállítod az ébresztőt, túracipőt húzol és nekiindulsz. Amikor pedig a hangod zengeted a kelő Nap fényében – leírhatatlan érzés. Visszacsatolás: rendezted az önmagad felé fennálló tartozást, kipipáltad a régi vágy valóra váltását.

Tudd azonban: az örömre és harmóniára kihegyezett erőtér alapvető küldetése szerint felszabadulást hoz. Csak alacsony szinten működtetve okoz megbotránkozást, polgárpukkasztó vadhajtásokat. Mire gondolok? Napfelkeltekor az erdőn énekelni – rendben van. Amennyiben az a vágyad, hogy ugyanebben a pillanatban kazánlemezt flexelj a lakótelep közepén – nem való. Vágyad megélése nem lehet más terhére, erre érdemes ügyelned. A rendszerben működés szerepe a Vénusz pozíciója (Szűz jele) miatt fokozott jelentőséggel bír.

A tabu azért várt eddig, hogy most begömbölyödjön a talpa és dőlhessen. Egészen különleges, fűszeres ízt kínál a két bolygó három napos szövetsége. Soha nem kóstolt, első hallásra bizarr, másodjára pikáns, harmadjára kívánatos zamatokat szabadít fel. Itt éred tetten a rejtett beavató üzenetet: tágul a valóságod. Szélesebb spektrumban érzékeled a lehetőségeidet, nyílik a látószöged; olyan minőségeket pillantasz meg, amik eddig a periférián toporogva vártak rád. A szemellenződ azonban megakadályozta, hogy a megpillantás-rácsodálkozás-megélés útjára lépj.

A kipattanó, ragyogó szikrák magukban hordozzák a valódi fénynemzést is. A Vénusz csillagképi hátterében az Oroszlán nemző részét látjuk. A megélt öröm nem illan el pillanatok alatt, mint a szél ragadta virágillat. Belső folyamatokat indít el. Katalizátorenergia: blokkolt teremtő erőidet szabadítja fel és állítja szolgálatodba. Könnyebben, gördülékeny módon tudsz teremteni és életet vinni mindabba, amit szíved tüzétől fűtve végzel.

A gátlásosság, félszegség, „nem tudom, mit szól hozzá, de félek, hogy megszégyenülök” gyomorcsavargató érzelmei partvonalon kívülre lépnek. Merészséget támaszt az újító, zsendülő erő. Igen, kérdezz rá. Kezdeményezz. A szerelem megélésének akadályait romboló, azaz a szabad áramlás útját tisztító erők érted dolgoznak. Kapaszkodj fel a hullámra. Tedd meg a lépést, nyiss és tapasztald meg: nem csak rád hat a Vénusz és az Uránusz emelő erejű, 120 fokos fényszög-energiája. A másik, a társ is itt él, a Földön. Az eredményre igaz az elvárt módon megdöbbentő jelzős szerkezet.

Az öröm, a zsigeri szintű, sejtjeidben muzsikáló, féktelen jó érzés jelzi: igen, éppen erről beszéltünk. A tiéd, jár neked, ez a valóság.

u.i.: tegyünk hozzá egy turbóenergiát is a hét indításához. Hétfőn a reggeli-délelőtti órákban halad keresztül a Hold a Fiastyúk (Plejádok) csillaghalmazán. Az istenek szerelmi fészke, az esszenciális termékenység erőtere öleli körül lelkiséged égi vándorát. Tested durván kétharmada víz. A Hold vizes elemű, minden sejtedre, nem csak a lelkiségedre hat. Ez a teremtő erő indítja a hetedet, ami elvehetetlenül benned munkálkodik.

kép: pixabay.com

szabadság, a végtelen elérése, a csiklandó öröm megtapasztalása vár rád

Pin It on Pinterest

Share This