+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Nemrég ejtettünk pár szót egy hosszabb időszakon át tartó, kapcsolatgyógyító energetikáról, ami a Jupiter és a Szaturnusz között működik. Az elkövetkező bő fél évben a Szaturnusz a Nyilas jelében marad, látszólagos hátráló mozgása lassul, megáll, majd – szintén komótosan – újra a kozmikus irányban folytatja útját. Mindennek égi hátterében a Skorpió csillagkép fullánkja látható, ami a gyökeres és mélyreható változások erejét jeleníti meg.

Ebben a nagyobb lélegzetű időszakban az Uránusz végig az emelő erőket szimbolizáló trigon fényszögön át vesz részt a táncban. Ő adja a tisztítás és felszabadítás erejét, ami összeszorzódik a gyűrűs bolygó hátterében fénylő Kígyótartó gyógyítást, beavatást jelölő üzenetével. A bölcsesség és magas tudás zodiákusában járó Szaturnusz, a tapasztalat bölcsességének bolygója a kereteken kívülre emelő erőket kapja segítségül az Uránusztól. Érdemes megízlelnünk, milyen különleges árnyalatai érződnek ennek a nagyszerű kapcsolódásnak: az alacsony szintű megélésben korlátokat és gátakat jelölő Szaturnusz a szabad és korlátlan erőktől kap fénylöketet.

Az elkövetkező hónapok során alkalmunk nyílik megérteni, hogy gyűrűs segítőnk magas szintű működtetése semmilyen bekorlátozottságot nem jelent. Értékeket, gazdagító tapasztalásokat, kikristályosodott, időt álló minőségeket annál inkább. Uránusszal való szövetsége minden maradék kerítéslécet hivatott eltakarítani az útból, hogy karám nélkül, szabadon létezhessünk és ezt a szabadságot vihessük kapcsolatunkba, ezzel a szabadsággal tudjunk társunkhoz, kedvesünkhöz kapcsolódni. Így élhetjük meg igazi ajándékként és felszabadító élményként a változásokat, amik minket szolgálnak és értünk vannak. A gyökeres átalakulás mindig valami, eddig elképzelni sem tudott jót hoz számunkra, érdemes nyitottan és elfogadóan várni őt és tenni érte. Időnk van rá.

kép: www.hugara.deviantart.com

Pin It on Pinterest

Share This