Két hétre szóló jó hírrel szolgálhatok: Szaturnusz-Uránusz egzakt quadrat érkezik a kozmikus vágányra. Június 8. és 22. között egzakt a két égitest teremtő erejű kapcsolódása. Expressz a javából, mely túlrepít önnön korlátaidon. Még a kilenc és háromnegyedik vágány átjárójának titkát sem kell ismerned, mégis rendelkezésedre áll bolygómágiájuk. Lássuk a robogás összetevőit, legelőször az irányt!

Első osztályú jegyed – természetesen – az ablak mellé szól, hogy minden jól és tisztán láss. Az Uránusz gondoskodik az egyértelmű, tiszta, szabadságra törő energiák bővelkedéséről. A Piton professzor által megkövetelt kéttekercses házidolgozat terjedelme is kevés lenne a Szaturnusz-Uránusz quadrat minden magas szintű megélési formájának felsorolásához. Éppen ezért kísérletet sem teszek rá. Inkább svédasztalról csipegetősen szemezek és kínálok neked ízletesnél ínycsiklandóbb falatokat.

A két planéta „szomszédos” egymással, a Naptól távolodva a Szaturnuszt az Uránusz követi a sorban. Van azonban kettejük között egy láthatatlan minőség, amiről szót kell, hogy ejtsünk. Pont a láthatóság, vagy láthatatlanság miatt. A Szatit még látjuk szabad szemmel Földünkről, az Uránuszt már nem. Attól még ott van. A régiek is ismerték és dolgoztak együttműködtek az energiáival. A Szaturnusz-Uránusz quadrat segítségével képes vagy szintet lépni. Olyan minőségeket hozhatsz elő magadból, amik eddig megbújtak. Talán sejtetted, mélyebb és „vadabb” álmaidban láttad is magad formálódó főhősödként, de nem igazán hittél benne. Még. Az idő megérett. Kassáknál nyerített, de hagyjuk, mert félrészegség nélkül A ló meghal, a madarak kirepülnek című költemény nemigen olvasható végig.

Mi kell a szintemelkedéshez? Elhatározás. Összpontosítás. Jelenlét, koncentráció, állhatatosság – egyszóval a gyűrűs bolygó magas szintjeinek működtetése. Mit tehetsz a görcsösség elkerüléséért, ami eddig gyakran kudarcba sodort? Vágyd a változást. Laza állkapoccsal, pihent farizmokkal is szabaddá tudod tenni magad. Elsősorban a belső fogva tartóktól, ha már itt tartunk. A Szaturnuszt gyakran a „küszöb őre” jelzővel is illetik, biztos hallottad már te is ezt a kifejezést. Mi van akkor, ha nem két helyiség között, a nyikorgó ajtó alatt padlóba szögezett, vékony sárgaréz lemezekkel időtállóvá alakított térhatárolóról szól elsődlegesen a köszöbőreség? Mi van akkor, ha benned él önnön porkolábod? Itt lép színre a két égitest szövetsége.

Alaptézis: csak te magad korlátozhatod önmagadat. Igen, igazad van: ülhetsz négy fal között, dolgozhatsz rabszolgaként, de csak a testedet tarthatja szorongató keretek között bármely földi hatalom. Zárójel: a témában Viktor Frankl munkásságát ajánlom tanulmányozásra. Ő nem csak beszélt arról, amiről én írni próbálok. Lehulló mellkasszorító abroncs. Lepergő, töredező, majd végleg lehulló máz. Mély sóhajjal beáramló, szabad, friss levegő. Megjelenő mimika, mosoly, éledő arcvonások, visszatérő élet. Mind-mind a Szaturnusz-Uránusz quadrat jótékony kísérőáldásai. Amiről régóta álmodoztál, most megteszed. Két hét, és ez csak az egzakt idő, előtte és utána is hat rád, még ha nem is olyan pezsdítően.

Tartós és megbízható transzformáló erő. Hosszabb időn keresztül kínálja fel a rajthoz állást egy belső jótékonysági futamodon, ahol a cél álmaid megvalósítása. Nem kell mindenre egyszerre és maradéktalanul gondolnod. A komplett vágylistád 100%-os kipipálása sem lehetetlen, de gondold át: értelmes célként tudnád megfogalmazni? Vajon mihez kezdenél, miután elérted? A teremtés jellemzően többet tud rólad önmagadnál, ezért segít, hogy elkerüld a kiüresedettség érzését. Az elégedetlenséget ellenben remekül oldja a Vízöntő jelében látszólag hátráló Szaturnusz és a Bika zodiákusában lépdelő Uránusz 90 fokos összmunkája. A termékeny felszabadítás velejárója, hogy oldottan örülj eredményeidnek. A merevség, a rideg, tempóérzékelési nehézségekkel küszködő énrészed kap balzsamozó inspirációt. Olyan különleges egyveleget, ami egyfajta spirituális szalonspiccként gátlások nélkül mondatja ki a jobbnál jobb ötleteket.

Persze nem áll meg itt. Az se’ lenne rossz, de még többet kínál. Kimondás után megrajzolja, megtervezi, láttatja veled a struktúrát, majd elindít a megépítés, megvalósítás széles útján. Nem csak időben tág a két planéta koprodukciója, de valóságformáló, emelő perspektívájuk sem smafu is ragyogó, tágas. Amikor a termékenység a zsenialtiással ötvöződik, de koncentráltan áramlik, a népnyelv nyerő képletnek nevezi. A tiéd is az. Ha még nem tudtad, még nem találtál rá, akkor is jön és érkezik és magával ragad. Olyan hullám, ami elmossa a régi félelmeket, egyúttal valami káprázatosat, régóta a szíved mélyén élőt tudsz építeni vele. Ritka kincs, ami a tiéd, két hétig koncentrált erővel dolgozik veled és érted, hiszen már (meg)érte(tte)d.

kép: pixabay.com

ilyen az, amikor az álmaid megvalósításán teremtve munkálkodsz

Pin It on Pinterest

Share This