Csütörtökön a Nyilas jelében járó Szaturnusz és a Halak jelében lépdelő Merkúr kapcsolódik a mágikus érzékelést megjelenítő quintil, avagy más nevén pentagramma fényszögön keresztül. Kifinomuló érzékelés, megnyíló érzékenység kíséri az égi energiákat és ez a finom töltet átjárja, átitatja szellemiségünket, gondolatvilágunkat és kommunikációnkat is. A Nap-Neptunusz együttállás is „dolgozik még”, a két hatás összessége pedig összeadódás helyett összeszorzódás, különlegesen termékennyé varázsolja mostani működésünket. Megakadt élethelyzetekben, elhúzódó egymás mellett való elbeszélés és meg nem értés esetén kiváló segítséget nyújt az Univerzum: a mostani energiák kisöprik a homokszemcséket a gépezetből, megnyitják az együttérzés és a belátás kapuit, hogy rajta átlépve valódi előrelépést tudjunk véghezvinni az adott helyzetben.

A „nekem van igazam” dogmáját felváltja az „oldjuk meg a helyzetet úgy, hogy mindenkinek valóban jó legyen” működése, az sem baj, ha szürke eminenciásként bábáskodunk a mindenki számára üdvözítő megoldásnál, mert az utóbbin van a hangsúly, nem magamutogatásról szól a folyamat. A quintil fényszög segít abban is, hogy a legjobb időben tudjunk cselekedni, egészen egyszerűen érezzük, mikor kell valamit kimondani, vagy megtenni, ehhez nyilván érdemes meghallani belső hangunkat.

A bölcsesség és az igazi, kipróbált alapértékek támogatnak az emelkedésben, a fentebb hivatkozott finomuló érzékelés egyben a hamis, talmi csillogásból segít az igazgyöngyöket is kiválasztani. Ne lepődjünk meg a bevillanó felismerések érkezésekor, amik egyfajta rácsodálkozás-élményként jelennek meg, természetes velejárói a történetnek, általuk élhetjük meg a beavatást, azt az utat, ahogyan magasabb szintre lépünk fejlődésünk lépcsősorán. Minden ilyen villám csiszol és bölcsebbé, letisztultabbá formál bennünket.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This