Fajsúlyos égi apropó gondoskodik róla, hogy a szó ne szálljon el. A Merkúr-Plútó quadrat multifunkciós kozmikus szerszámként siet segítségedre – minden olyan esetben, amikor egyszerűen kell, hogy megvalósítsd az ötleteidet. Meg úgy általában: vágyod, hogy nyomatékosan fejezd ki magad, legyen eredménye annak, amit mondasz. Így működik:

Kitalálsz valamit.

Bevillan az ötlet.

Érzed, ideje van szólnod.

A csütörtöktől péntekig egzakt kapcsolódás idején mindez kirobbanó módon és formában testesül. Pont emiatt érdemes kellő tisztelettel kezelned – épp úgy, mint egy borotvaéles séfkést. Az is világbajnok konyhaeszköz, de ha bamba tulok veszi kézbe, megeshet, kevesebb ujjal teszi le a pultra. Légy okos!

Amit kimondasz, az testesül. Nem csak úgy magától -> teszel érte. Ezért gondold át, valóban érdemes-e elküldened főnöködet a jó büdös francba (konkrétan a legősibb mesterséget űző édesanyjába) és felszólítani, hogy egyébként szaporodódjon meg. Nos, nyilván nem termékenyíti meg önmagát és nem fog elcuccolni a Déli-Sarkra – de az megeshet, hogy téged páros lábbal rúg ki. Közelíts másképp:

Célérték a méltatlanságtól való megszabadulás. Ha kevés a pénzed, kérj emelést. De okosan és bölcsen tedd, tudva, szavaidnak súlya van. Ha simliskedik az üzlettársad, igyekezz tiszta vizet önteni a pohárba, de vádaskodás nélkül. Párkapcsolati vonalon pedig még inkább jól jön a higgadtság:

Igen, feltörheted a fiókját, meghekkelheted a telóját, rábizonyíthatod, hogy ezt vagy azt csinált. Mindezt átütő végkifejlettel. De mi is az az eredmény? Ha nem vigyázol, könnyen csúszhat ki jóvátehetetlen dolog. Ami után már nem lehet úgy tenni, mintha nem hangzott volna el. Ha a kapcsolat végleges, végletes és visszafordíthatatlan lezárása a célod, még a kezedre is játszik mindez (de azt is jobb elegánsan csinálni, nem?). Ám másképp is alkalmazhatod a két bolygó 90 fokos, teremtő erejű fényszögének energetikáját. Például így:

Végre nevén nevezed, ami bánt. Kimondod, amitől eddig ódzkodtál. Kiteszed az asztalra, hogy megoldhassátok. Együtt és közösen, pont a boldog és vágyott, együtt megélni hivatott jövő fényéért. Igen, megeshet, hogy kellemetlen pillanatokkal jár. Itt viszont légy tisztában a mintázattal:

A pillanat komfortját való feláldoznod a hosszú távú emelkedésért. Kicsit olyan, mintha jegyet váltanál álmaid utazására – de egérszag van az irodában, ahol a tikettet veszed. Ha a bukét beszippantva fordulsz ki az ajtón… Nos, akkor maga a nagy kaland is csak vágyálom marad.

Teremtő szavak, termékeny szellemiség, amiből konkrétumok születnek. Az előjel rajtad múlik. Ha ordasság jön ki a szádon, az is épp úgy manifesztálódik, mint a legnemesebb szándék.

Hiba és hazugság volna, ha azzal győzködnélek, hogy ez a mozzanat csak és kizárólag emelő és gyönyörű lehet. Igen, azzá válhat, ha te azzá teszed. A lehetősége adott, minden készen áll rá. Mint ahogy arról a profi konyhai vágóeszköznél már levezettük.

Vedd kézbe, azaz gondold el, mondd ki – és használd a legjobban!

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This