Ma érezteti legerősebben hatását a Neptunusz és a Merkúr szembenállása. Szembenállás nem egyenlő konfrontációval, matematikai nyelven megfogalmazva.

Ez az égi helyzet a kiegészülés, a kiteljesedés lehetőségét hozza el. Mindkét bolygó „otthon van”, a Neptunusz a Halak, a Merkúr a Szűz jel uraként; energiájuk a legerősebben és a legtisztábban tud megnyilvánulni. A lelkünk mélységeibe való alámerülés ideje van itt, amint a rendezés, a rendbetételé is egyúttal. A két minőség megélése ad szintézis, kiegészülést.

160807facetoface

Gyakran érezhetjük azt, hogy nehéz megfogalmazni, mi is rotyog ott a mélyben, milyen hozzávalókkal tömtük tele a fortyogó kuktát. Ha a saját lelkünkről van szó, a szelep sípolásától megijedünk és a fedél levételétől a garantált robbanásveszély miatt húzódozunk. Általában. Most azonban csökkenthetjük a nyomást, kimondhatjuk az eddig tabusított démon nevét, megérthetjük, miért került oda és mit csinált odalent.

Ajándékként a harmónia érzését kapjuk átitatva a bölcsülés folyamatának megértésével. A fahéjszórás a hab tetején pedig a királyi szeretet jelenléte mindebben.

kép: www.georgeunderwood.com

Pin It on Pinterest

Share This