Szombaton a déli órákban áll együtt a Hold és az „otthon tartózkodó”, azaz uralmi helyzetben lévő Vénusz a Mérleg jelében, finoman bizsergető energiákat kapva a Marstól. Velősen megfogalmazva a szerelemről szól az égi csillagszórók szikraesője.

A Vénusz már augusztus vége óta a Mérlegben lépked kecsesen; kihangsúlyozva a harmóniára, a szépségre való törekvést, előtérbe hozva az örömök itt és most, fizikai síkon és fizikai testben való megélésének mosolygós kiélvezését. Az aszketizmus és a prüdéria háttérbe vonulása persze nem egyenlő a mértéktelenséggel és a hedonizmussal, ez az energia az örömteli megelégedettségről szól, mindenről, ami ehhez elvezet. Érezhetjük az anyaggal való játszás, festés, gyurmázás késztetését, ahogyan kedvet kaphatunk finomabbnál finomabb fogások formába öntéséhez is.

160903parjo

Kapcsolatainkban is megnő igényünk a szépség felfedezésére, meglátni a jót, a szépet mindenben. A Mars érintettsége okán vibráló energiák segítik a férfi-női kapcsolatok sarjadását, szárba szökkenését ugyanúgy, mint a szerelem oltárán való áldozást. A Hold mindezt erős lelki töltettel színezi ki, érzelemdússá, emóciókban gazdaggá nemesítve az amúgy sem sivár életfestményt.

Újra leszögezendő, hogy a szerelem érzését a párkapcsolaton kívül minden tevékenységbe belevihetjük, legyen az főzés, kertészkedés, kerítésmeszelés, vagy amit akartok. A szerelem nem attól válik szerelemmé, hogy egy vonzó alanya van, aki felébreszti bennem a vágyat: a szerelem belül lakik, kivetülhet bármibe, amit olyan fokú és intenzitású átlelkesültséggel, szívvel, lélekkel végzek, és igen, megjelenhet és meg kell jelenjen a párkapcsolatban, mint a legmagasabb minőségű földi érzések toplistása is.

kép: wall.alphacoders.com

Pin It on Pinterest

Share This