Pénteken ugyan tizenharmadikát mutat a naptár, amit a babona szerencsétlen napnak tart, ám az ég igazán csodálatos együttállással kedveskedik: a Halakban járó Vénusz áll együtt a Neptunusszal. A tanítás a Neptunuszt tartja a Vénusz „magasabb oktávjának”, most pedig ketten lépnek nászra. Igazi mély megélések részesei lehetünk, belső lelki utazásokat bejárva. Érzékelésünk kifinomul, sokkal több rezgést fogunk fel és érzünk át, majd értünk meg.

A Kedvessel való viszonyunkban is az elmélyülés élményét élhetjük meg, az eggyé olvadás, eggyé válás legmagasztosabb megéléseinek lehetőségét adják a nap energiái. A szerelem és a szeret-kezés most a szokásosnál is mélyebb élményt adó, valódi spirituális szer-tartás, egyfajta áldozás a lélek, a test és a szellem hármas oltárán. A szexualitás magával ragadó, kibomló és ezer pompás virágot hozó gyönyörűséggé emelkedik, általa pedig nemesedünk és az Istennel való egység-élményt élhetjük meg egymás karjaiban.

170113

A művészi megnyilatkozások is szárnyakat kapnak, minden, ami ezen a napon fogan ecsetünk vagy tollunk (fakanál, stb – tetszés szerint behelyettesíthető) által, abban mind-mind benne munkál a mély lelki indíttatás és a legfinomabb égi hárfák húrjának rezdülése.

kép: www.1zoom.net

Pin It on Pinterest

Share This