A napokban rajzolódik ki az égen egy különleges energiájú háromszög, pezsdülést hozva Férfi és Nő kapcsolatába. A Mérlegben haladó Vénusz, a Nyilasban járó Mars és a Kosban cammogó Uránusz alkotják e triangulumot. Mars és Vénusz között a megértésre ösztönző kapcsolat áll fenn, ennek energiái okán most könnyebb a megértés a másik nem felé, az elfogadás, a harmónia keresése és a bölcsesség mind játszik egyszerre, egy időben. Eddig volna az egész „unalmas” és “hétköznapi”, de ilyen minőség ritkán látható az égen.

Azért, hogy ez most se így legyen, az Uránusz tesz, aki a tüzes Kos jelében szemben áll a Vénusszal, a Marshoz pedig egy emelő erőket megidéző szálon át kapcsolódik. Amikor egy bolygóval kapcsolatba kerül az Uránusz, mindig ott a bizsergés, a két szerelem-planétával szövetkezve pedig ez a bizsergés gyakran altesti tájakon jelenik meg. Ne kerteljünk tovább: a színes, újszerű szexuális késztetések ugyanúgy a levegőben keringenek, mint a párkapcsolat kereteinek kitolása, ne adj’ isten felrúgása (ez nem a Társ múlt időbe tételét jelenti feltétlenül, sokkal inkább a kapcsolat minőségének gyökeres reformját). Érdemes nyitottnak lenni az érkező késztetésekre, mert általuk valóságunk határait tágító tapasztalásokkal gazdagodhatunk.

160917haromszog

Bármilyen megjelenési formájában éljük is át az uránuszi bizsergetést, érdemes tudnunk, hogy remek lehetőség az új kezdetekhez, akár kapcsolaton belüli új mérföldkőről van szó, akár egy új Társsal való közös kaland kezdetéről. A szokatlan, váratlan fordulatok, a változás, a reform lehetősége velünk van, legyünk rá tudatosak és éljük meg magas szinten, fogjuk erejét vitorlánkba!

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This