+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Péntek reggel áll együtt a Nyilas jelében járó fogyó Hold a Skorpió csillagkép szívével, legfényesebb csillagával, az Antaressel. Ezt a csillagot a régiek a világ négy oszlopának egyikeként tartották számon, ő az isteni szeretet érezhető megjelenítője. Ebben a pontban a ma talán elcsépeltté váló feltételektől mentes szeretet élhető meg, aminek ereje mindennél erősebb. Ez a szeretet bármit és mindent megváltoztathat.

A Hold a keddi telését követően fogyóban van, így az elengedést, a szükségtelenné vált minőségektől való megszabadulást támogatja. Az elengedést most valódi szeretettel, annak erejével tudjuk megélni és megtenni, belső ellenállás nélkül. Képessé válunk a ráhangolódásra, amikor ez a legmagasabb szeretet hatja át lényünket és vele átitatva görcsök és ragaszkodás nélkül mindazt boldogan és mosolyogva tudjuk magunk mögött hagyni, ami már nem való életünkbe.

Érdemes rövid időt szentelnünk szertartás-szerűen a reggelünkből a szeretettel való elengedésre és – ha tehetjük – hangosan kimondott szóval elengedni mindazt, aminek úgy érezzük, eljött az ideje. A kimondott szó teremtő energiáit az isteni szeretettel és a fogyatkozó Hold tisztító és felszabadító erejével ötvözve valódi csodákat teremthetünk Nagypéntek reggelén.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This