December 19-én tartom az idei (naptári) év utolsó meditációját. Ekkor áll együtt egzakt módon a Jupiter a Skorpió szívével, a világ- és Tejútoszlop Antaressel, egyidejűleg a Nap a Skorpió fullánkját éri el. De mit süthetünk ki mindebből? Az Antarest bemutatnom nem kell, ő az igazi, feltételek nélküli, legmagasabb minőségű (elfogadó) szeretet égi képviselője. A vele találkozó Jupiter a szeretet bölcsességének bolygója, a tudással való fénynemzés energiáinak hordozója. A kettős szeretet-jelenlét itt összeszorzódik és segít változásokat hozni és megtenni életünkben: a Skorpió fullánkja a mélyreható, gyökeres változások helye, az itt járó Nap cselekvő énünkben ösztönzi a változtatást. Most kitűnő lehetőséget kapunk, hogy masszív szeretet-alapokon építsük a fényes jövőt szolgáló építményünket, hiszen a Jupiter a jövő tervezésének is princípiuma. Nagyon jó „rákészülés” a két nappal későbbi napfordulóra; nem akárhogyan tudunk a fény születésének megágyazni.

Ha úgy érzed, ott a helyed, kérlek jelentkezz e-mailben a janos@ladonyijanos.hu e-mailcímen. A férőhelyek korlátozottak, egy kedves, családias kisteremben leszünk.

A helyszín Óbudán található, a 1031 Budapest, Nánási út 2/a. szám alatt, a TÉRA Stúdióban, a negyedik emeleten. Tömegközlekedéssel is jól elérhető, a Lehel tértől induló 106-os busz az épület közvetlen közelében áll meg. A környéken ingyenes a parkolás. A részvételi díj 3.000,-Ft/fő.

https://www.facebook.com/events/277178703143828/

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This