Különleges napnak ígérkezik 2018. július 8. Dióhéjban szemezgetek az aznapi csillagállásokból, finomságokból: egy víz elemű háromszög fénylik az égen, az egyenlő oldalú triangulum csúcsain a Nap, a Jupiter és a Neptunusz ragyog. A léleksimogató tripla trigon kapcsolódás különlegessége, hogy mindhárom bolygómozgás képviselteti magát: a Nap, mint mindig, előre halad, a Jupiter látszólag áll, a Neptunusz hátrál. Lelkünk háromféle motivációt is kap az emelkedéshez, ahogyan az elengedés is a nap sajátja: nem csak a fogyó Hold támogatja a szükségtelen dolgoktól való megszabadulást, de a Merkúr is a Rák csillagkép ollójánál jár, ahol lehetőségünk van levágni magunkról a feleslegessé vált minőségeket és végleg megszabadulhatunk tőlük. A koronát pedig az Oroszlán csillagkép szívénél, az antik időkben világoszlopként számon tartott Regulus csillagnál járó Vénusz adja. Ő a legmagasabb, legtisztább szeretet erejével tölti fel (pár)kapcsolatainkat, általa ezt a tömény szeretet-energiát tudjuk áramoltatni, amivel a szerelmet, a szépséget örömmel és harmóniában élhetjük meg.

Ez a ritka nap ad alkalmat egy „szívkinyitó”, tisztító, ám egyben erősítő meditációra is, amikor szintézisbe hozzuk az elengedést és a gyarapodást, amikor erősítjük a belső harmóniát, hogy a sallangoktól szabadulva a valódi, életigenlő szerelem felébredhessen bennünk és áradhasson bőséget és örömet teremtve.

A meditációnak a kaposvári HarmóniaHáz ad otthont (7400 Kaposvár, Béla király u. 16.). Részvételi díj: 2.000,-Ft/fő. A jelentkezéseket a janos@ladonyijanos.hu e-mailcímre várom, mindenkinek válaszlevélben küldöm el, hogyan, miként tud valóban jól felkészülni erre az alkalomra, illetve Tolnai Anikónál a integraltaniko@gmail.com címen is jelezhetitek részvételi szándékotokat. Találkoz(z)unk 2018. július 8-án 17 órakor Kaposváron, a HarmóniaHázban!

 

https://www.facebook.com/events/186403298740683/

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This