Vasárnap együtt áll a Nyilas zodiákusában járó Merkúr a Skorpió csillagkép szívével, az Antares csillaggal. Ő is a négy világoszlop egyike, akár a tegnap említett Regulus, az Oroszlán szíve. Az ég ezen pontján az érezhető isteni szeretettel lépünk kapcsolatba. Túlzásnak hangzik? Pedig így van. Tegyünk bátran próbát!

Amikor merkúri működésünket, gondolkodásunkat, kommunikációnkat engedjük megmártózni ebben a szeretet-erőben, csodálatos szüretet élhetünk meg. Más szintre emelkedik társaink megértése, elfogadása. Észrevehetjük, nem mindig kell tennünk, hogy ez működjön, egészen egyszerűen átprogramozódunk és már nem akarjuk szavainkkal legyilkolni a másikat, mert megcsillan benne a legmagasabb fény, amit észre is veszünk.

Ha van mondandónk olyan társunknak, akinek gondolatára eddig önműködően nyílt zsebünkben a bicska, hát itt a remek nap elé állni és közölni a közlendőnket – antaresi szeretettel. Talán nem is kerül erőfeszítésbe, mert ennek a napnak külön ajándéka az egység érzésének megtapasztalása is, amikor nem ellenségemként, hanem velem egylényegű fénylényként látom a másikat, aki nem tett mást, mint a tapasztalásokat szállította; aki beavató mester: alkalmat ad lemérni magamon, mihez kezdek a tőle kapott inspirációkkal.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This