Kedden lubickolhatunk szónoki erényeinkben. Az említett Nap-Merkúr együttállás ugyanis a Marstól kap a megvalósulásra ösztönző fényszög-inspirációt. Minden, ami a hétfő és kedd során élvezhető a Nap és a Merkúr sasszézásából, pikáns fűszert kap a vörös bolygótól. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy erő, lendület, kezdeményezőkészség ficánkol bennünk minden kommunikációs területen.

A nyilvános beszéd meglepően könnyen megy, magától értetődő, hogy emberek tömegeit tudjuk lelkesíteni. Ugyanez az energia támogat például régóta dédelgetett vágyunk megvalósításában, hogy leüljünk könyvet írni. Olyan könyvet, ami lehet, hogy csak önmagunknak szól, de azt átitatva szeretettel, bölcsességben teszi. Az új kezdet lehetősége körültáncolja a létezőt ebben a pár napban, kedden a legintenzívebben. Érdemes azt is tudnunk, hogy a kakaót szolgáltató Mars egyébként a Tejúton halad, annak minden áldásos hatását szállítva a föld emberének.

160913puzzle

Tartsuk észben, hogy a ma embere legintenzívebben a kapcsolatain keresztül tud tanulni, fejlődni. A kapcsolatokban pedig a kommunikáció színes eszköztára segít eljutni egymáshoz. Értsük meg, hogy a mostani tágabb időszak is a kapcsolatokból érkező bölcsülésről szól, míg ezek a napok a pezsgő, emelő erőktől átfűtött eszmecseréről. Lovagoljuk meg ezt a két késztetést emelkedésünk érdekében, hogy kapcsolataink tiszta kommunikációban virágozzanak fel.

kép: www.crafthubs.com

Pin It on Pinterest

Share This