A Lélek még feszült, merev. Először csak puha pillangószárnyak simogatják, csitítják. Nyugodj meg, vigyázok Rád, bízz bennem! Engedd el magad, engedélyezd magadnak a ritka luxust: kapcsold ki a kontrollt és az agyalást. Csak sodródj, csak lebegj, mint hínár a hullámzó tengerben. Engedd el a feszülést, a feszültséget, ne akarj ráhatni a történésekre, csupán hagyd őket tovagördülni.150502tanc

Most táncolunk. Behunyt szemmel hagyd, hogy vezesselek, engedd, hogy érezzem, Lelked mit súg, milyen gyógyító táncot járjunk. Oldódj fel, töltődj, pihenj: én mindig ott vagyok, tartalak, vigyázok Rád. Biztonságban vagy. Most minden Rólad szól, a teljes figyelmem a tiéd. Ez a szertartás a lelkek tánca (bármily címkét ragasztunk is rá), ez a tánc gyógyít téged. Semmit nem kell tenned, csak átengedned magad a gyógyulásnak, csak hagynod kell kisimulni lelked ráncait.

Ahogy egyre jobban belefeledkezel, úgy teszed le a koffereket, a bőröndöket, úgy válsz könnyebbé és könnyebbé. Oldódik a görcs, fesztelenné válik a levegővételed; minden sóhajjal tisztulsz és a gond maradékát is kifújod. Szép, nyugodt és egyenletes a légzésed, visszatérő harmóniádnak alapot adva.

Mire véget ér a táncunk, már könnyen tudsz mosolyogni és újra szívből nevetni. Isten hozott!

Kép: salsa.hu

Pin It on Pinterest

Share This