2018. Már 27. 0

Tavaszi elengedő meditáció

Vajon mit hoz a böjti időszak, mit hoz majd a Nagyhét? Milyen lesz a Húsvétunk? Adódik alkalmunk a sikeres és eredményes megtisztulásra? Tényleg képesek leszünk új időszámítást kezdeni?

Ha a korábbi esztendők tapasztalatai alapján kérdőjelek jelennek meg, jó tudnunk, hogy az égi erők megtámogatják a feleslegektől, sallangoktól való megszabadulást, mégpedig az ünnep után szinte azonnal. Április 3-án 18:30 kezdő időponttal vezetett meditáció keretében tudjuk megtenni az elengedés megkönnyebbülést hozó aktusát.

A segítők: fogyó Hold a Skorpió jelében a Jupiterrel együttállásban;

Mars és Szaturnusz együttállása a Bak jelében, hogy legyen erőnk belső korlátainkon túllépni és önnön kishitűségünket legyőzni;

Vénusz a Bika jelében, aki termékeny erőket ébreszt fel és a harmónia megteremtésére inspirál bennünket.

Ez a csodálatos égi kaleidoszkóp ragyog fölöttünk az új kezdetek havában, amikor kipucolhatjuk a maradék üledéket és valóban tisztán, felszabadultan léphetünk a holnapba.

Az elengedő meditációra jelentkezni a janos@ladonyijanos.hu e-mail címen tudtok – ahol az előkészületekhez szükséges további információkat is megadom -, a részvételi díj 3.000,-Ft/fő. A helyszín: TÉRA Stúdió 1031 Budapest, Nánási út 2/a. IV. emelet 61.

 

https://www.facebook.com/events/2042873735727872/

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!