Szerdától péntekig a Bika állatövi jelében járó Mars a Bika csillagképében, egészen pontosan a Fiastyúk csillaghalmazában folytatja égi útját. A Fiastyúkot a régiek az Istenek szerelmi fészkének tartották, itt keresztezik egymást a bolygópályák. A nemes nemzés, a teremtés, a kézzel fogható, termékeny varázslat energiái tartoznak a Pleiádok csillaghalmazához.

Ez a minőség nem csak a bőségről szól: felkészít a Tejútra, az Istenek Útjára lépésre is, ami a következő „állomáson”, az Ikrek kapujában történik meg. A biztonság megteremtésére a Mars tüzes, lendületes energiáival találkozva páratlanul jó lehetőséget kapnak a földi vándorok, magasba emelő plusz töltettel. Most erő és kezdeményező készség ébred bennünk; a termékenység csillaghalmazában a teremtő, nemző erejű vörös bolygó remekül tudja segíteni ez irányú kiteljesedésünket.

A Mars a gyorsaságot és a sebességet is képviseli, így tökölődés nélkül tudnak berobbanni és munkába állni megizmosodott létrehozó energiáink. A nemzőerők egyik kifejeződési módja a spiritualitás, a mágia: a teremtő, szexuális energiákat ilyen módon is kamatoztathatjuk, nem kell félnünk attól, hogy elpazaroljuk, mert minél jobban, fényesebben és nemesebben ragyogtatjuk, annál többet kapunk belőle.

kép: www.katiahonour.com (Pleiades)

Pin It on Pinterest

Share This