Szerdán este 10 óra és csütörtökön éjjel 2 óra között lesz négy óránk közvetlen kapcsolatba lépni az Univerzum egyik legmarkánsabb teremtő erejével: ekkor halad át a Hold a Bika csillagképben, egészen pontosan a Fiastyúk csillaghalmazon. A Fiastyúkot a régiek az istenek szerelmi fészkének tekintették; itt kereszteződnek a bolygópályák és nagyon leegyszerűsítve a termékenység, teremtés koncentrált megjelenése tartozik hozzá. Megtapasztalható, kézzel fogható dolgokat vagyunk hivatottak életre hívni.

160824bika

A földi idő szerint késeinek tűnő időpont ellenére érdemes ébren maradni, avagy felkelni, ha késztetésünk van nagyot lendíteni anyagi szekerünkön, vagy bármilyen, a bőséggel kapcsolatos területünkön. Ezek az órák különösen alkalmasak arra, hogy eggyé váljunk a teremtés képességével, megérezzük, átéljük ezt a minőséget és lelkünket, szellemünket átitassuk vele. Biztonságot, stabilitást adó és termő magok vetésének van az ideje, olyan magoké, melyekből valódi fény-kalász hajt ki és amit jó szívvel és bőségesen arathatunk le.

Tudjuk mindig: a boldog bőség alanyi jogon jár nekünk, hiszen az ember a Teremtő saját képére formált kedves gyermeke. Tartsuk szeme előtt, hogy az egész Univerzum bőségben, áradó, tobzódó, pazarló bőségben létezik. Minden más, ami a nincsről és a szűkösségről szól, az csupán művi úton való félelemkeltésre szolgáló ballaszt és sallang, aminek nincs helye a tudatunkban.

kép: fineartamerica.com

Pin It on Pinterest

Share This