+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Vasárnap találkozik a Szűz zodiákusában járó Vénusz az Oroszlán csillagképének második legfényesebb, béta csillagával, a Denebolával. Ez a csillag a fényábra farkánál van, ő az Oroszlán nemző szerve. Az Oroszlán tüzes, igazi férfi típusú termékenyítő, nemző erőket testesít meg; a valódi fénynemzés erejét. Ezzel a kreatív, szikrázó energiával találkozik a Vénusz és az ő finom, lágy, női típusú termékenység-erői. Vegyük észre, hogy milyen erős teremtő energetikája van egy ilyen randevúnak, amikor a legerősebb férfi és női alkotó erőt találkoznak egymással.

Van ennek az égi helyzetnek egyfajta kontrasztossága, de csak úgy, mint a jin-jang szimbólumnak: kell bele a két, markánsan eltérő szín és forma, de ez a kettő együtt adja ki a teljességet. Mind a férfi, mind a női típusú termékenység a másikkal egyesülve tudja önmaga legjobbját hozni, a másik által inspirálódik igazán jól. A vasárnapunkról elmondható, hogy mérhetetlenül termékenyen működünk, legyen az ötletelés, vagy írás, főzés – bármi; a spiritusz bennünk van, mintha egy kozmikus rádión mondanák a fülünkre, mikor mit és hogyan tegyünk, alkotó vezettetés alatt állunk.

Kicsit más olvasatában a vasárnap egészen kiváló gyermeknemzésre is, ahol nem jön a gyerkőc késlekedni tűnik a „kicsi” lélek, érdemes kihasználni ezt a fantasztikus napot, mert szerelemben egyesülve igazi fénynemzés útján foganhat meg a valódi szerelemgyerek. Van még egy aspektus az égen, a Jászol csillaghalmazát érintő Nap, ami ezt a folyamatot támogatja a jelen napokban, de erről holnap ejtünk szót.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This