+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Péntek-szombat-vasárnap a megvalósításra törekvő quadrat fényszög energiáin keresztül dolgozik össze a Vénusz és a Plútó. Röviden megfogalmazva a hétvége kitűnően alkalmas az emberi-, kiváltképp a párkapcsolatok emeléséhez, cselekvő módon. A cselekvő mód tetteket, kimondott szavakat, telefonhívásokat, virágcsokrot, miegymást jelent; a lényeg az érzésből és a gondolatból tetté, az anyag világában realizálhatóvá konvertálni az ösztönzésünket. A legtutibb nap ehhez a szombat, a két bolygó konkretizálásra késztető fényszöge ekkor egzakt.

A Mérleg zodiákusában járó Vénusz „otthon” van, hiszen ő uralja ezt a cikkelyt. A kapcsolatok területén megélhető harmónia és egyensúly megteremtését segíti, azt a folyamatot, amivel boldoggá, kellemessé és örömöktől tobzódóvá emeljük társas viszonyulásainkat. Ezen túl természetesen más olvasatban is a földi vándor megtámogatására siet; művészi, alkotó oldalunk kibontására is ösztönöz, ahogyan minden teremtő folyamatunkba lágyan és finoman odacsempészi az alkotás örömét és a szépség életre hívása fölött érzett belső örömérzetet – egyfajta zsigeri, jóleső csiklandozás formájában. Csillagképi értelemben a Szűz jövőbe érkező lábánál vándorol a szerelem és szépség planétája, felhívva figyelmünket, hogy a múlt rendezését követően és abból adódóan a jövőbe már magasabb rezgésszinten, több örömmel érkezhetünk meg. Aki elrúgta magát a mocsaras parttól, az bizvást remélheti tudhatja, biztos, stabil talajt fog, ahol selymes pázsit és illatos virágok várják. Helyettesítsük be patakon átugrálásból kapcsolati vonatkozásokba és azonnal színesebbé válik az egyenlet.

Az ide vezető konkrét lépések megtételében segít a Plútó. Segít és erőt ad, nem is akármilyen intenzitásút; vele és általa valójában nincs lehetetlen, azaz van, de csupán vélemény-szinten. Ha valamit komolyan gondolunk, úgy meg is tudjuk most tenni, a kifogások ennek a kraftnak a hatására úgy pusztulnak el, mint fáziskésésben lévő virágocska december közepén. A Bak asztrológiai jele az előrelépést, a megoldást teszi e mögé a cselekvést ösztönző motiváció mögé. Asztrozófiai értelemben pedig a szárnyaló Sas által az emelkedés, a föléemelkedés információja ad színezetet a Plútó nem halovány erejének. Olyan ez, mintha jalapenoval hajtott rakétán ülnénk, ez az erő mozgat, hogy megtegyük, amit belül érzünk és kapcsolatunk megkíván.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This