Theta Healing

Az egyik leghatékonyabb módszer, amivel találkoztam. Egy szóval leírva egyszerű, bővebben kifejtve nagyon egyszerű, semmi túlbonyolítás, talán ebben is rejlik hatékonyságának egyik titka. Beszélgetünk, kérdések és válaszok kövezte úton ásunk lefelé, a Téged éppen foglalkoztató probléma gyökeréig, ami gyakran egészen máshová nőtt lelked talajában, mint hitted volna. Együtt felfedezzük és kiássuk, majd helyre teszünk mindent, amit menet közben felforgattunk. A hátráltató, gátló hitrendszereidet kigyomláljuk, azokat is, amelyek a „háttérben futottak” és nem is voltál rájuk tudatos, de lenyomatuk érezhető volt életeden. Igen gyakori a rácsodálkozás-élmény, mikor szembesülünk, egy-egy gondunk, problémánk milyen elképesztő alapokon nyugszik, milyen lehetetlen gyökere van valamely diszfunkcionális működésünknek. Már ez a rálátás megértést, ezáltal felszabadulást, könnyebbséget ad.

Mindeközben, ezt a csodálatos utat járva közvetlen tapasztalást szerzünk a vezettetésről, pontosabban a Vezettetésről, hogy odaföntről mindig segít, vezet minket egy erő, a kezünket mindig gyengéden fogják és a számunkra (valóban, magasabb szempontból és nem egószemüvegen át szemlélt) legmegfelelőbb irányba terelnek, ha hagyjuk. Márpedig hagyjuk. Pontosan emiatt nem létezik két hasonló kezelés sem, mindig a Neked aktuálisan szükséges impulzusokat kapod.

Új hitrendszereket, meggyőződéseket, érzésmintákat sajátítasz el, melyek immár Téged szolgálnak, segítenek az előrehaladásban. Minden kigyomlált hátráltató, gátló meggyőződésed helyébe szépet, Téged segítőt és támogatót építünk be. Az érzelmi munka során egy parabola ívet járunk be.

A módszer egyik zseniális tulajdonsága, hogy személyes találkozón túl skype-on is ugyanolyan hatékonysággal végezhető, így a fizikai távolság sem akadály.

Pin It on Pinterest

Share This