Hétfő reggeltől szerda reggelig remek lehetőséget ad a böjtre, testünk tisztítására, netán gyümölcsnap(ok)ra a Bikában haladó Hold. Telihold után járunk, a fogyó Hold pedig mindig az elengedést, a fogyást, a szükségtelenné vált dolgok könnyed elengedését támogatja, Bika stációban pedig fizikai szinten a legaktívabb hatása.

Testünk templom, lelkünk, szellemünk szentélye, így megérdemli, hogy időről időre kipucoljuk, méltó terévé varázsoljuk a beáradó fénynek. Önmagát a fejlődés útján járónak tartó, spirituális ember nem engedheti meg magának, hogy a test-lélek-szellem hármasság harmóniájának eleget téve ne törődjön testével is. Ne féljünk, ez teljesen méltó törekvés, nem hiába kaptunk fizikai testet (is) ajándékba. Gondoljunk bele, milyen disszonancia kíséri az elhanyagolt, lompos, igénytelen és önmagára figyelmet nem fordító embert. Milyen lélek lakhat egy lepusztult, nyomortanyának tűnő testben, ahol emberemlékezet óta nem végeztek takarítást?

160919bikahold

Tudjuk azt is, hogy testünk tisztítása óhatatlanul lelkünk fényesedését is magával hozza. A fogyó Hold a méregtelenítésen, esetleges káros szokásaink elengedésén túl az érzelmi blokkjainktól való elköszönésben is segít; ezekben a napokban a kézzel fogható dolgokkal, anyagiakkal kapcsolatos lelki korlátok dönthetőek le sikerrel. Tegyünk magunkért, engedjük el az elengedni valókat, hogy ballasztok nélkül, a megkönnyebbülés mámorító érzésével emelkedhessünk.

kép: www.solarlunarastrology.com

Pin It on Pinterest

Share This