Vasárnaptól a Halak asztrológiai jelében folytatja égi útját a Vénusz. Az elkövetkezendő időszakban könnyebben kapcsolódunk lelkünk mélyebb rétegeihez és ezen a kapcsolaton át működtetjük vénuszi energiáinkat is. Az alkotó, teremtő folyamatokba, művészi énünk megélésébe belecsempésszük azokat a motívumainkat (ez történhet akár tudattalanul is), amiket a mezei hétköznapokon még magunk előtt sem szívesen pendítünk meg vagy vetünk papírra, mert oly’ belső, annyira lélekzug-lakók.  Most viszont képessé válunk beleadni mindazt, ami odabent, mélyen bennünk él; beleadjuk és belegyúrjuk abba, amit éppen szívvel és lélekkel alkotunk meg; a kifejezés módját tekintve kötetlen szabadságunk van.

Emberi kapcsolatainkban megjelenik a titkok megismerésének igénye, de nem amolyan „kutassuk ki a táskáját és törjük föl a telefonját”-féle primer módon. Ez a fajta titkokat felfedezni vágyó énünk a mélyebb, belső misztikumra áhítozik; megérteni, mi zajlódik a másik ember lelkében, milyen rugók mozgatják tetteit; a felszínen mutatkozó viselkedésnek hol erednek a gyökerei. Más olvasatában a Halak Vénusz ideje kitűnő időszak a fényét vesztett, megkopott kapcsolatok szép, méltó és harmonikus lezárására. Képesek vagyunk tisztán összegezni, mit, miket éltünk meg ebben az együttlétben, majd a leltár elvégzését követően könnyedén el tudjuk engedni a másik kezét.

Párkapcsolati értelmezésben csodaszép hetek következnek, mert nyitottá válunk a Kedves beható, mély megismerésére; ha eddig éreztük volna, hogy közel van ugyan, de még nincs meg az egység, most ez az egység-élmény ki tud épülni, pont a mély, lelki-érzelmi megismerés-elmélyülés által. Az eggyé válás igazi örömét, szívragyogtató csodáját is megélhetjük, amikor elmosódik annak határa, hol végződök én, hol kezdődik ő és mikortól vagyunk mi.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This