+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Hétfőtől szemben áll a Bika jelében vándorló Nap a Skorpió zodiákusában látszólagosan hátráló mozgást végző Jupiterrel. Az oppozíció energiája szerdán a legerősebb, ekkor egzakt a kiegészülés fényszöge, de hatása még csütörtökön is érezhető. Ebben az égi helyzetben ott a tudás általi teljességre törekvés, mégpedig – elsődlegesen – a spirituális tudás, a lélek, az álmok világának bölcsessége egészül ki termékeny énünkkel. Ösztönvilágunk szülte kristályainkon csillan a fény, oda vetül a világosság, a Nap ragyogása.

Belső titkaink adta felfedezéseink teszik életünket termékennyé, harmonikussá és örömtelivé. Ez az aspektus stabilitást, biztonságot ad a belső világunk és a külvilág között. Noha ez a kettő valójában egy és ugyanaz, ám a mátrix játékában, a megélésben különbözőek, de a tudás magabiztosságot, a tájékozódás képességét, igazi kapaszkodókat ad.

A fényszög energiája a teljességre törekvés. A lélek birodalmában vándorló Jupiter az anyagot termékenyítő Bikában járó Nappal szemben állva azt a kiegészülést hozza el, amikor a bent és a kint, a fent és a lent kiegyensúlyozottan, stabilan adja meg a szilárd alapokat.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This