Képzeld el, hogy a fejeden egy egészen különleges sisak trónol. Olyan, mint egy munkavédelmi kobak, netán egy bukósisak. Állítható szorossággal. Ebben a pillanatban a viselhetőség határáig feszítve préseli koponyádat. Elég is belőle.

Játssz el a képpel: hátra nyúlsz és szabályozó forgótárcsáját balra tekerve kilazítod az abroncsot. Enged a satu-érzet, hirtelen újra áramlik a vér és szinte sóhajt a tudatod, hogy végre nem gyötrik lakhelyét.

Az első megkönnyebbülés után pedig már nem csak a vér cirkulál, hanem megindul a sugallatok, kreatív gondolatok, építő ötletek áradása is.

Nem kell leragadnod fizikai síkon. Ez a brutális fejfedő az emberek nagyobb hányadának nulla-huszonnégyben a fején rondálkodik. Az igazi tragédia, hogy észre sem veszik. Pedig megszabadulva tőle a tudati korlátok az ágy legsötétebb sarka alá iszkolnak félelmükben.

Az égi inspiráció erősen fényes. A Merkúr és az Uránusz áll teremtő erejű, quadrat fényszögben. Egzakt ideje kedd és szerda. A Merkúr a kereteken belülre, míg az Uránusz az azokon kívülre irányuló gondolkodásra ösztönöz. Kettejük szövetsége ad lehetőséget minden tudati beszűkülés elhessegetésére. Valódi jelentőségére csak akkor ébredsz rá, mikor megtörtént az aktus. Mint a piacról hazacipelt szatyrok, kosarak esetében. Mikor leteszed, érzed súlyukat.

A szupertuning pedig a humor. Keresd, menj utána, működtesd. Mert egy Merkúr-Uránusz quadratból – szívből jövő, szinte felszakadó, őszinte – nevetéssel hozhatod ki a legtöbbet. Mondhatnám úgy is: nélküle értelmezhetetlen.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This