Hétfőn nem (sem) kell bedőlnünk a szokásos hét eleji fáradt sóhajtozásnak az elillant hétvégét siratva és dagonyázva az eljövendő péntek délután messzeségén. Ma a tíz planétából hat tüzes jelben vándorol és egyszerű szótöbbséggel szavaznak erőt, lendületet a földi vándornak. Ha apátiát, kedvetlenséget éreznénk, úgy nézzünk körül, nem valamelyik környezetünkben vegetáló társunktól vettük-e át, mert biztos, hogy nincs összhangban a Kozmosz energetikájával.

160725tuzlo

A Kos jelében vándorló Hold révén érezhetünk lobbanékonyságot, hirtelen, számunkra is meglepő intenzitással beköszönő érzelmi hullámokat. Tudva az időszak energetikáját, nyakon tudjuk csípni a hatás alacsony szintű kifejeződéseit is, azaz uralhatjuk érzelmi kitörésre való késztetéseinket – aminek viszont valóban ki kell jönnie, az jöjjön.

 

Mind a cselekvő énünket szimbolizáló Nap, mind a szellemiségünket, gondolatiságunkat megjelenítő Merkúr az Oroszlán jelében halad. Az Oroszlán tüzessége hatja át őket, így adva teremtő erőt, energiát szellemiségünknek, amit aztán itt és most, a földi életünkben meg tudunk valósítani. Az uralkodás magas szintű megélése kerül itt előtérbe, amikor a kifelé irányuló, birtoklási, manipulációs indíttatású működésünket lecseréljük a saját erőink, belső világunk uralására, így téve öles lépteket a nemesítő minőség felé.

 

A jó hír az, hogy mindehhez számolhatatlanul sok erőt kapunk.

 

 

kép: www.firsthdwallpapers.com

Pin It on Pinterest

Share This