Péntektől vasárnapig Mars-Merkúr együttállás segít kimondani, ami kikívánkozik; a szombat a legalkalmasabb nap erőt kívánó beszélgetésekhez. A találkozó a Szűz jelében zajlik, csillagképi hátterében pedig ott a helymeghatározó műszer, a Szextáns.  Legyünk tudatosak rá: bármilyen lendületes és impulzív a kommunikációnk, mindig a dolgok rendezését, a megértést és a helyretételt kell érdemes szolgálnia. Csípjük nyakon magunkat, ha alacsony szinten működtetjük marsikus energiáinkat és előtör belőlünk a verbális agresszió: vegyük újra kézbe a gyeplőt és merjük kimondani azt is: bocsánat.

Ezt a fantasztikus, reformáló erőt sokkal inkább való a megértés szekere hintója elé fognunk, hogy húzza azt vágtázva, gyorsan. A vörös bolygó felpörgeti, felturbózza észjárásunkat, a másik megértése mellett a dolgok és rendszerek működésének általánosan vett átlátása, a részek egészben elfoglalt helyének megvilágosodása és a cikázó, bevillanó sugallatok érkezésének is itt az ideje.

A Mars támogatja az önlegyőzést, saját korlátaink meghaladását, a Merkúr pedig egyúttal a beavatás princípiuma is, a kettőt összeolvasva kirajzolódik a nehéz(nek induló vagy annak tűnő) beszélgetések során, kommunikációs helyzetekben átlépni árnyékunkon és így begyűjteni a beavató élményeket, megéléseket. A nyitottság és a bátorság ott van, felébredt és várja, hogy szolgálhasson bennünket.

kép: www.desktopwallpaperhd.net

Pin It on Pinterest

Share This