2016. okt 11. 0

Újítás és harmónia

Az elkövetkező napokban érezhetjük a Nap és az Uránusz szembenállásának hatásait. A Nap a Mérleg jelében halad, hátterében pedig a Szűz csillagkép jövőbe érkező lába látható. Fontos megemlíteni, hogy az égi helyzet legerősebben szombaton hallat magáról, ekkor azonban már a Szűz legfényesebb csillagánál, a Spicánál jár a Nap, ez azonban megér majd egy külön misét.

A Kosban látszólagos hátráló mozgással araszoló Uránusz a zseniális kezdetek lehetőségét támogatja. Az új úton elindulás ereje árad, pezsgő, lüktető, eleven módon. Az inspiráció különlegessége, hogy ez a tüzes, intenzív energia valódi kiteljesedést tud alkotni a harmóniára, nyugalomra törekvő énünkkel; megvan a saját helye, ahol munkálkodása szárba szökken és végül gyümölcsöt hoz. Ide tartozik az ösztönösen előtörő zsenialitás szabadjára engedése is, ahogyan a szokatlan, váratlan ötletekkel szembeni fogadókészségünk magasabb szintre emelése is. Minden újításban ott a valódi kiemelkedés lehetősége, amikor további körök lefutása nélkül kipipálhatunk egy-egy területet, megélési mintát. Attól, hogy bizonyos dolog valószínűtlennek tűnik, nem jelenti azt, hogy egyben lehetetlennek kéne lennie. A világot hasonló energiák mentén, a kortársak számára abszurdnak, szürreálisnak tűnő újítások vitték és viszik előre. A mostani égi helyzetben önmagunk forradalmárává válhatunk, a reformokat megengedve és beengedve valóságunkba igazi trambulinként repít fel a szembenállás ereje.

161012fonix

A teljesség élményét kapjuk meg, ha jól dolgozunk: a formabontó újítások egyben magában hordozzák a szépség és a harmónia lehetőségét, életünk könyvének fontos új fejezetében egyesülnek és köbre emelő erővel munkálkodnak életminőségünkért; a két, felszínen ellentétesnek tűnő energia tökéletes szintézisben tud ténykedni sorsunk jobbításán. Emlékezzünk: van, hogy kiragadva disszonáns részletek összessége alkot tökéletes képet, ahol minden, de minden a helyén van. Ez történik most is, a kép pedig a szebb és fényesebb jövőt rajzolja ki.

lép: wall.alphacoders.com

Szólj hozzá(nk)!