Szombaton még tart a Vénusz és a Merkúr megértést segítő kapcsolata, a két bolygó erői támogatják a tisztázást és a közlendők kimondását. Különösen jelentős párkapcsolati területen a beszélgetés fontossága, a jól megformált és a tisztázást fókuszába helyező szó utat talál társunk felsőbb énjéhez és általa közelebb kerülünk egymáshoz is a megtisztuló energiák között. Más szavakkal megfogalmazva kapcsolati tértisztítást végezhetünk gondolataink és kimunkált mondataink által.

Tudnunk érdemes, hogy saját igazságunk kedvesünk torkán való letuszkolása helyett a vele való együttműködés izmosítása érdekében, azt erősítve tudunk kommunikálni. Ez az energetika a meddő szócsatáktól mentes – a harmóniára törekvés minősége áll a fókuszában. Külön jutalomfalat az öröm érzésének fokozódása, az a nem mellékes „melléktermék”, hogy jól dolgozva, megértően és megértésre hajlandóan valójában önmagunkért tesszük a legtöbbet, szívünknek oly’ kedves párunk tükörképében saját vonalainkat, vonalainkat látjuk szebbnek és imponálóbbnak.

Ha már szombat, érdemes kezet nyújtanunk társunk felé és – időjárástól függetlenül – sétálni hívni őt, vagy csak egy kicsit összebújni a kanapén és kitárni előtte őszinte figyelmünk aranykapuját. Az áldásos hatások garantáltak.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This