Nagy örömmel írtam meg az Uránusz-Algol együttállás második részét. Ha precíz akarok lenni, akkor persze ez egy 2.0 verzió, ami az előzőre épül. Itt már harapjuk a haladó szintet, emiatt nem csak javaslom, egyenesen kérem is, hogy olvasd újra az első eresztést. Ennek fényében egészen más, magasabb minőségű megértéshez jutsz. Ez itt az előzmény linkje: https://ladonyijanos.hu/uranusz-algol-kozmikus-csucstalalkozo/

A kibővített alapoknál szót ejtettünk mind az Uránusz bolygó, mind az Algol csillag meghatározó spirituális személyiségjegyeiről. Tisztáztuk, mi is az a „kővé dermesztő” félelem és miért pont a perszeuszi gyors, határozott nyesés a legjobb orvosló ellenszere. Ideje a működési mechanizmus másik oldaláról is szót ejtenünk. A következő bekezdésekben megeshet, néha felszalad a szemöldököd, netán csóválod a fejed. Ha ilyesmin kapod magad, vedd biztató jelnek.

Három dolognak együtt, egyszerre, egy időben jelen kell lennie benned. Ez az alapvetés, a 2.0 belépő szintje. Ha nincs (még) meg, akkor se csüggedj. Közel fél év idén és nem kevés idő a 2025-ös esztendőben is rendelkezésedre áll. Íme, az energetikai szentháromság:

  1. a) Legyen benned kellő kurázsi. Ebből adódóan lásd magadat hősnek a tükörben.

  1. b) Valóban, azaz érdemben akarj tenni, változtatni.

  1. c) Képes és hajlandó vagy az őszinte szembenézésre -> a megszabadulás vágyával bélelten.

Ha a rövidke összegzést követően három zöld lámpa villan benned, máris útra kelhetsz.

Ami biztos: intenzív, érezhető segítséget, tényleges támogatást kapsz. Hogy nem a levegőbe beszélek, ahhoz egy pillanatra kacsintsunk vissza az eredet-mondára, Perszeusz esetére a Gorgó-fejjel. A bűvös szám pedig a következő: hét (7). Jól ismert mágikus szám.

Pallasz Athéné, Heszperiszek, Graiák, nimfák, Hadész, Zeusz, Hermész.

Ha összeszámolod, pont a hetest kapod. Ez a hét „forrás” látta el, ha úgy tetszik: tarisznyálta fel Perszeuszt. Ki jó tanáccsal, ki varászeszközzel, másik mágikus fegyverrel. A lényeg: heten együtt biztosították a hős számára mindazt a többletet, amire saját elszántságán és bátorságán kívül szüksége volt a fényes siker kivívásához. Abban viszont nem kételkedtek, hogy Perszeusz minden tőle telhetőt megtesz. Megjegyzem, sehol nem találni olyan értekezést, hogy a legendás ifjú tipródva tépelődött volna.

A lényeg veleje:

Abban a pillanatban, hogy saját életed és valóságod érdemi hősévé kívánsz válni, azaz beleállni a Nagy Szerepbe, minden köréd rendeződik. Ám van, amiről tudnod kell:

Nem csapható be a rendszer; a spiritualitás szerkezetét érdemben képtelenség meghekkelni.

Tehát: a „tessék-lássék,” a „valahogy majd csak lesz” és a „jóvanazúgy” itt és most nem (sem) működik. Sőt.

Ami régen funkcionált, ma is javadra válik. A lényeg érintetlen, a megjelenési forma változhat.

Nem biztos, hogy ma szárnyas sarura van szükséged. Megeshet, hogy rézpajzs és láthatatlanná tévő sisak nélkül is boldogulsz. Ezeket mind megkapta Perszeusz, számodra azonban az érkezik meg, ami az itt és mostban hathatós módon támogatást nyújt. Mik lehetnek ezek?

Eszközök, felkarolás, mentorálás, tanácsok, tapasztalatok, példaképek, szövetségek, ötletek, bevillanások, sugallatébresztő beszélgetések – és még ki tudja, mi minden. Azaz minden. Minden, ami hasznodra, javadra, épülésedre válik. Az Uránusz nemigen kedveli a lehetőségek beszűkítését az erősítő támogatás mikéntjeiben sem.

Emlékezz: a te utad. Te járod végig. Te hozod meg a kulcsfontosságú döntéseket. Ám besegíthet a környezet. A habot a tortára pedig egy pofonegyszerű matematikai alapvetés illeszti oda:

Minél többet teszel bele, annál messzebbre jutsz.

Egyenes arányosság. Befektetett erőd megtérülése annak mértékével arányos. Na jó, néha az exponenciálisba is beleemelkedik a függvény.

Lépj útra, tedd a dolgod.

Úgy, ahogy kell, ahogy már érzed, s látod. A többlet pedig nem marad el.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This