2018. Már 03. 0

Vasárnap – csodanap

Vasárnap egzakt a Nap-Neptunusz és a Merkúr-Vénusz együttállás. Képzeljük el, hogy augusztus 20. van. Emlékezzünk vissza valamennyi tűzijátékra, amit valaha is láttunk, majd lelki szemeink előtt játsszuk le a filmet, amin egyszerre durran el az összes rakéta, évek-évtizedek csodaragyogása-szikrázása egy időben történik meg. Ugye, milyen tündöklő-ragyogó? Nos, vasárnap pontosan ez történik, csak nincs hangos durrogás és világgá szökő blökik.

Hogy mit hoz a vasárnap és a dupla együttállás? Az biztos, hogy mély lelki megéléseket, hiszen a Halak cikkelyében jár mind a négy érintett princípium. A Nap-Neptunusz a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő, tisztító vizében fürdőzik, így a jövőért való munka, a tisztítás, a felszabadítás előtérbe kerül, ám ezt a Merkúr-Vénusz is támogatja.

Nem lenne bölcs az olvasó szájába adni, hogy melyik rakétánál mire asszociáljon: nézzétek és mélyen belül éljétek át ezt a tűzijátékot elvárások nélkül, de a csodákra nyitott szívvel, tudva, hogy azok bizony eljönnek, mert ilyen a természetük.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!