A teljesség igénye nélkül az előző Kapcsolat-kapcsoló workshopok résztvevői által adott visszajelzésekből szemezgettem:

„Összefüggéseiben tárta fel lépésről lépésre, amit végül megértettem belőle. A képzés anyaga azért is jól felépített, mert a végén nyert értelmet sok részlet a napközbeni részekből. Katarzist éreztem a végén, egyben felszabadultam és megkönnyebbültem. El tudom hinni, amit hallottam. Hiteles volt.”

„Minden tetszett. Azért, mert egy folyamatot éltünk meg a szívünk és a megértésünk által. Köszönöm külön a megerősítést, hogy nincs megalkuvás a minőséget illetően. Nagyon mély és pozitív az élmény!”

 „Szervezettség, tudás, végtelen kedvesség, szeretet, segítőkészség, maximalizmus, gyakorlati technikák. Résztvevők maximális nyitottsága, közvetlensége. Köszönöm!”

„Tetszett, hogy egy összefogó és átgondolt programot kaptam. Nekem fontos, hogy akihez eljövök, az számomra hiteles legyen. Ezt a hitelességet megkaptam, köszönöm. Én főleg a gyakorlatokban hiszek, ezért nagyon tetszettek a gyakorlati elemek és bármennyire is féltem, a feladatoknak nagyon örültem.”

„Nagyon alapos és átfogó volt a tudásanyag, sok területet és szintet érintett.”

„A csoportos és páros feladatok ugyan komfortzóna elhagyását követelték, ami számomra kényelmetlen, de ha nem a 100%-os tökéletességre törekedtem, akkor nagyon hasznosak voltak. A meditációk és a kis varázslások nagyon tetszettek.”

“Nagyon jól strukturált, érthető, világos, tiszta kommunikáció. Szuper, hogy sok a gyakorlati módszer, ami rögtön beépíthető a hétköznapokba. Felelősségteljes tanítás és hozzáállás; saját példa!”

“Tetszett, hogy nagyon jól volt felépítve, átgondolva. A szómágiára fektetett hangsúlyt is kiemelném, mert ritkán van róla szó.”

“Tetszett, hogy több irányból közelítette meg a témát és gyakorlatokkal segítette a munkát az anyag.”

“Tetszettek az elengedéssel kapcsolatos technikák, valamint a különböző páros- és csapatmunkák. Sok dolgot helyre tettünk, ami tévképzet volt eddig.”

Pin It on Pinterest

Share This