Szombaton lép be az Ikrek zodiákusában haladó Vénusz az Orion csillagképébe, ezen a napon Nimród íjánál jár. Ez a csillagkép beavató erejű, az itt elhaladó bolygó fokozott erővel sugározza energiáit és hoz általuk olyan megéléseket, melyek által belső világunk alakulásaként jelenik meg a beavatás. Az Orionban a felvállalás, önlegyőzés információja testesül meg; a Bikát (aki szimbolikusan a sötétség állatává válik) kell képletesen lelőnie, amit saját lehúzó minőségeink felismeréseként dekódolhatunk, így élve meg a nemes küzdelmet önmagunkkal, ahol le tudjuk ezeket a visszatartó erőket győzni.

Gondoljunk itt olyan dolgokra, melyekről tudjuk, hogy hátráltatnak bennünket, mégis (tudván-tudva…), ragaszkodunk hozzá. Vénusz – kapcsolatok. Helyettesítsük be a kozmikus képletet és nézzük meg, van-e ilyen kapcsolatunk, vagy ilyen kapcsolati működésünk, él-e bennünk ragaszkodás fénytelenné kopott, terméketlen, felborult energetikájú kapcsolatokhoz.

Ha igen, úgy ideje először felismerni, kimondani, majd megragadni az íjat és rendeltetésszerűen használni, így aratva győzelmet énünk visítva kapaszkodó, statikus oldala felett. Ezzel a ragyogó lövéssel egyben új esélyt adhatunk magunknak, az íjat tartó kéz ugyanis a megtartó erőt szimbolizálja, ez a megtartó erő pedig velünk van, bennünk él és segít.

kép: www.wordpress.com

Pin It on Pinterest

Share This