Számos működő recept segít, ha boldogulni akarsz. A legjobbak kozmikus eredővel bírnak, mint a mostani Vénusz-Jupiter együttállás is. Ez azért remek hír, mert nincs hibalehetőség. Az égiek nem baltáznak el semmit. Sőt. Ebből kiindulva már el is mosolyodhatsz. Most pedig vezessük le, miért olyan jó neked. És nekem. És mindannyiunknak.

Létöröm és kiáradás.

Harmónia és jövőálmodás.

A két bolygó (asztro)sajtója önmagában is remek. Amikor találkoznak, az erők mezei összeadódás helyett szorzódnak. Azért igyekszem hatványos rajongás nélkül, szikár tárgyilagossággal írni róluk. Már amennyire megy.

Bika. Teremtő termékenység. Asztrológiai értelemben a Bikából indul a kézfogó. A május 22. szerda és 24. péntek között egzakt együttállás során a Vénusz hazatér az Ikrek cikkelyébe – erről külön írok majd. A lényeget ugyanis egy szinttel feljebb találjuk. A valódi fényességért a zodiákus világából a csillagképek közé kell emelkednünk.

Bika, de sokkal árnyaltabban. Igen, ez a Jolly-Joker. Jó, több is akad belőlük, ez a magas ihletettségű teremtés legmagasabb rezgése.

Fiastyúk. Plejádok. Az Istenek Szerelmi Fészke. Jó pár kifejezés, ragadványnév díszíti a hét, szabad szemmel is látható csillag alkotta varázscsoportot. A Bika hátán lovagolnak és esszenciális erővel ösztönzik a valódi, nemes vágyak földi manifesztációját. Ehhez adjuk hozzá a Vénusz és a Jupiter alanyi jogon is szívmelengető erőterét.

Olyan boldogságalkotó alkímia körvonalai rajzolódnak ki, amit hatóságilag üldözni kéne. Mert ha a tömegek megértenék, micsoda potenciál lakozik egy ilyen aspektusban, immár nehéz, szinte lehetetlen lenne őket félelemben tartva irányítani. Erről viszont nem ír(hat)ok többet, mert van ám algoritmus is a világon..

Viccet félretéve: immár olvastad és tudsz róla. Nem ígérem, nem ígérhetem, hogy ez a három nap egy teli tüdős slukkal fújja el minden szorongásodat, anyagi természetű gondodat, hogy a turbulencia besodorja életedbe valódi társadat, akivel örök szerelemben teljesedtek ki. De tehetsz érte, komoly – mint az az elején megbeszéltük: kozmikus – hátszéllel.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This