+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Különös energia segíti meg a szerdai napunkat: a nemrég hátrálásba kezdő Jupiter áll trigon fényszög kapcsolatban a Nappal. Alapvetően lelki dolgokra gondoljunk, mindkét égi vándor vizes jelben tanyázik, a Nap a Halakban, a Jupiter pedig a Skorpióban; ezen a szerdán a mélységekkel, titkokkal, álmokkal akad dolgunk. A retrográd Jupiter sokrétű üzenetcsomagjában ott lapul az önmagunk belső bölcsességéhez való visszatérés inspirációja is. Vissza tudunk találni belső középpontunkhoz; ahhoz az eredendő és teljesen természetes állapothoz, hogy minden kérdés minden válasza valahol mélyen belül bennünk van, hiszen mi magunk a világmindenség, a Kozmosz – méreteiben – kicsinyített másai vagyunk.

Azzal, hogy jobban és mélyebben ráérzünk saját, belső igazságainkra, össze tudunk kapcsolódni az alaplapunkra kódolt valódi, magasabb tudással. Itt már nincs olyan éles határvonal a szellem és a lélek szintje között, egy Skorpióban hátráló Jupiter kicsit összemossa kettőt; hiszen találkozni fogunk olyan tudásminőségekkel, melyeknél az elménk kétkedhet – ok-okozati láncolat híján -, de szívünk pontosan tudja, hogy igaz. Csodálatos belső utazás, ami ránk vár a július első harmadáig tartó tolató Jupiter idején, ennek egyik első állomása – ahol máris pazar panoráma a jutalmunk – a szerdai, Nappal fennálló trigon.

A Nap ugyanis bevilágítja ezeket a mélységeket; aranyló fénypászmái a legsötétebb zugok legelrejtettebb titkait is láthatóvá varázsolják. A kapcsolódásban a retrográd Jupiteren túl kettős formában van jelen a visszatérés üzenete, hiszen központi csillagunk a Halak csillagképének visszaúszó halacskájánál jár; megmutatva, mi az, amiért vissza akarunk/kell/érdemes/szükséges térnünk. Egészen egyszerűen fogalmazva a visszanézés bölcsülést hoz, emelkedést (a trigon az emelő erők fényszöge) és általa a jövőért teszünk. A jövőért, mert a Jupiter csillagképi hátterében a Mérleg jövő oldala látszik; a felszínre hozott tudás, múltunk, lelkünk mélyének kristályai a holnapot szolgálják valójában. Jó utazást, csodanapot mindenkinek!

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This